Utmärkelser

15 omdömen om Cleaning Bees

Sedan starten hos Reco 2023
  • 2023-03-30 Insamlad av företaget
    Superbra städning och god kundkontakt!
    Rekommenderar verkligen!
  • 2023-03-27 Insamlad av företaget
    Jag beställde flyttstädning från Cleaning Bees och fick en väldigt bra bemötande, bra kommunikation kring mina önskemål och hur allt skulle gå. Toppen betyg!!!
  • 2023-03-26 Insamlad av företaget

I am very pleased with the excellent work and good eye for cleaning.  I appreciate the extra effort in making this turn out to be a great experience for me. Gabriella,  you are true to your word and definitely know how to make your customers happy!

Apana Anyangwe
    2023-03-01 Insamlad av företaget
    Trevlig personal. Det luktade rent ända ut i trapphuset. Otroligt bra städat och fönstren var glasklara. Bra återkoppling när de var klara. Jag rekommenderar detta gäng.
    2023-02-28 Insamlad av företaget
    Jag kan bara säga wow! Cleaning Bees ger verkligen allt, och sen litet till.
    Förutom att flyttstädningen var i världsklass, så svarar de direkt på mail, oavsett dag och tid.
    Absolut inga missförstånd uppstod och de är supertrevliga.
    Jag kommer definitivt rekommendera alla jag känner att anlita Cleaning Bees!
    2023-02-27 Insamlad av företaget
    Jag anlitade företaget för en flyttstädning. Städningen i lägenheten var mycket väl utfört och noggrant. Utmärkt genomfört arbete 💯 Tack Cleaning Bees 😊
  • 2023-02-22 Insamlad av företaget
    Blev bemött på ett mycket bra sätt. Jag blev jättenöjd av städningen av hela huset som utfördes av 3 personer. Mycket tacksam. Kommer att anlita dem i fortsättningen för städhjälp.
    2023-02-21 Insamlad av företaget
    This was the first time I have hired a cleaning service and I couldn't be more pleased! Thanks to Gabriella from cleaning bees hard work and attention to detail. I am happy with the result that I gotta look at my bathroom 3 times and can't believe it can get that clean.
    2023-02-21 Insamlad av företaget
    Mycket bra städning av Gabriela, badrummet blev superfint, även övrig städning, sååå nöjd Tack. Anlitar gärna er igen. Duktig och trevlig. Vänligen Eva Jilltoft.
  • 2023-02-19 Insamlad av företaget
    Väldigt bra bemötande!
    Väldigt noggranna i sin städning!
    Hej Alexander,
    Tack så mycket. Vi är glada att du är nöjd med flyttstädningen.
    2023-02-19 Insamlad av företaget
    Vi anlitade Cleaning bees för en storstädning av vårat hus. Resultatet var över förväntan både sett till kvalitén och att de även fixat sådant vi inte trodde ingick i paketet. Vi rekommenderar dem starkt och kommer anlita dem igen.
    Hej Peter,
    Tack för att du valde oss för storstädningen! Vi är glada att ni blev nöjda med vår städning och hoppas på en ännu bättre resultat vid nästa tillfälle.
  • 2023-02-18 Insamlad av företaget
    Jag är otroligt nöjd med flyttstädningen som utfördes. Väldigt trevligt bemötande och verkligen tillmötesgående för att det ska bli så bra som möjligt för alla parter. Smidigt, trevligt och utmärkt resultat.
    Lägenheten har nog aldrig varit så ren som när dom var klara där. Jag är supernöjd och rekommenderar verkligen Cleaning Bees!
    Hej Ellinor,
    Tack så mycket för dina fina ord. Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med flyttstädningen.
    2023-02-16 Insamlad av företaget
    Flyttstäd och hemstädning

Professionella, seriösa och trevliga 🌟🌟🌟🌟🌟
    Tack snälla Simon! Hoppas vi kan göra det ännu bättre i framtiden. Cleaning Bees
  • 2023-02-16 Insamlad av företaget
    Flyttstädning. Mycket bra service, jag fick ett välstädat hem. Jag tackar återigen för att ni kunde boka om tiden på kort varsel när annat hamnade emellan. Verkligen guld värda! Rekommenderar starkt.
    Hej Evelina,
    Tack så mycket.Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med flyttstädningen. Vi uppskattar ditt omdöme.
  • 2023-02-14 Insamlad av företaget
    Väldigt bra service, kunde boka om på kort varsel utan problem.
    Hej Marcus,
    Tack så mycket! Vi är nöjda att vi kunde hjälpa till er när det var akut.