Alla kategorier Frisör Värmland Karlstad Clipodrom

Clipodrom

Östra Torggatan 15, 652 24 Karlstad — Visa karta

2.7 i betyg av 3 rekommendationer
 

Läs vad 3 kunder tycker om Clipodrom

 • Christina S
  Christina S skrev om Clipodrom
  Jättenöjd med klippning och färgning. Äntligen en frisör som lyssnade på mina önskemål. Kommer absolut tillbaka! Läs mer
  gillar detta
 • emelie e
  emelie e skrev om Clipodrom
  Bokade en tid på Clipodrom för att göra en ombre (vilket betyder att man färgar ca 15cm mörkt i botten och behåller längderna ljusa) Det första hon säger när jag sätter mig i stolen är "oj nu har vi brottom, har man långt hår ska man säga till om det innan" Men hallå??! Jag var ju för tusan där och visade mig när jag bokade tid! Dåligt!

  Förklarade sen att jag ville ha en mörkare färg ner till örat och en snygg "kant" som övergår till mitt ljusa hår. Visade även bilder. Frisören la i en mörk färg (utan att ens visa mig vilken) och detta såg väldigt slarvigt ut eftersom hon hade så brottom. Fick sitta med färgen i 15 minuter sen sköljde hon ur. Blev väldigt besviken när jag såg att hon bara gjort hårbotten mörk trots att jag visade en bild och sa att jag ville ha färgen ner till örat.

  Hon torkade håret med en handduk och kammade det. Sen sa hon att hon inte hinner föna det för hon skulle klippa en annan kund. Så jag fick gå ut med blött hår och hade ingen aning om hur färgen skulle se ut när de va torrt.

  När jag kom hem var jag jätte besviken. Håret såg ut som vanligt, fast jag hade fått en mörk botten i princip. Och detta betalade jag 900 spänn för!!! Fullpris, när hon inte ens stylade håret. Riktigt illa!

  Gick tillbaka efter helgen och sa att jag inte var nöjd och fick en ny tid dagen efter. Förklarade samma sak som jag gjort på första besöket, att jag ville ha en ombre ner till örat. Hon sa nåt om att hon måste ha missförstått men att jag får betala extra för färgen eftersom det inte hade blivit nåt fel tidigare.

  Hon började slänga på färgen. Lika slarvig som gången innan. Fick sitta med färgen i 15 minuter under värme. Då upptäckte jag att det var omjämt färgat på ena sidan och kollade efter henne för att säga till. Då stod hon ute och rökte och fanns inte tillgänglig.

  När hon kom tillbaka sa jag att det är mörkare på ena sidan och ser ojämt ut. Hon drog ut färgen med fingrarna och sa "det blir nog bra när vi sköljer". Fick lite smått panik då eftersom jag förstod att de inte alls skulle bli det. Hon sköljde ur färgen och kammade/fönade håret väldigt slarvigt och inte alls proffetionellt. Kändes som att hon ville bli av med mig så fort som möjligt.

  När jag va klar betalade jag 200 spänn för färgen och gick hem. Nu ser jag klart och tydligt att färgen är jätte ojämn och det är fläckar lite här och var. Är väldigt ledsen och besviken över detta med tanke på att jag betalat så mycket pengar för det. Får vänta någon månad och sen be någon jag verkligen litar på att försöka fixa till det.

  Gick till Clipodrom för att jag har hört bra om dem, men kommer aldrig gå tillbaka dit igen. Har dessutom berättat om detta för alla jag känner. Jag tvivlar inte på att de har bra frisörer också. Jag kanske hade otur och kom till den sämsta. Men jag tänker aldrig mer riskera att bli såhär missnöjd igen.

  Tror utan tvekan att någon kompis utan utbilning hade kunnat göra detta tusen gånger bättre. Läs mer
  gillar detta
 • Therese R
  Therese R skrev om Clipodrom
  Clipodrom i Karlstad har en stor lokal runt hörnet från Stora Torget. Det är många frisörskor som arbetar här och det är relativt lätt att få en tid, vilket dock inte betyder att de inte är populära. Svårt att bedöma en frisörsalong i det stora hela, men jag var nöjd med min frisörska och många bekanta är nöjda med sina på Clipodrome. Att klippa sig kostar inte för mycket och det finns ett bra utbud med hårprodukter. Om du inte har en stam-frisör så kanske Clipodrome kan bli det? Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier