Dijana

293 omdömen om Dijana

Sedan starten hos Reco 2023
Alejandra S

Jag är en sån person som är livrädd för att gå till frisören för att ma alltid komit ut missnöjd, tyvär. MEN nu, med Dijana så måste jag säga WOW hon gjorde magi med mitt kaluffs jag hade och jag måste säga att jag är mera än nöjd och kommer nu aldrig låta någon annan röra mitt hår förutom Dijana 🙏. Hon e fantastisk o så snäll o så professionell på allt hon gör. Tack för dig 🤩

Svar från Dijana

Tack för fin fina recension, vad kul att du blev så nöjd hos Dijana!

Maria J

Som vanligt alltid bäst både på att klippa och färga!

Svar från Dijana

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra, vi blir så glada! 😀🌸

Joel B

Bra och proffsig klippning, kommer tillbaka!

Svar från Dijana

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra, varmt välkommen tillbaka! 😀🌸

Wilhelm N

Mycket nöjd med klippningen! Toppklass.

Svar från Dijana

Tack för din fina recension! Vad roligt att du är så nöjd med klippningen 😀

Samuel N

Bra kommunikation och väldigt bra resultat

Tack för din fina recension! Kul du är nöjd 😀

Linn B

Jag blev bemött bra! Jag gjorde slingor och klippning och blev nöjd med resultatet.

Svar från Dijana

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du blev nöjd med både slingor, klippning och bemötande!

Marcus G

Hon är så himla härlig. Ser fram emot att gå och klippa hos henne. Hon lyssnar och kommer med feedback.

Svar från Dijana

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du ser fram emot ditt besök hos Dijana och uppskattar hennes lyhördhet!

Diana B

Dijana är väldigt kompetent, professionell, super trevlig och jag kan varmt rekommendera henne. Jag är väldigt nöjd med mitt besök.

Svar från Dijana

Tack för din fina recension. Fantastiskt att höra att du är så nöjd med ditt besök hos Dijana!

Biljana N

Alltid lika nöjd! Dijana är duktig, lyhörd och såå trevlig!!

Svar från Dijana

Tack för din fina recension. Vi är glada att Dijana gör varje besök positivt och uppskattat!

Britt-Marie V

Mycket skicklig , dessutom trevlig och lättpratad

Svar från Dijana

Tack för din fina recension. Vi blir glada att höra att Dijana gjorde ett bra intryck och att du kände dig väl omhändertagen.