Trevlig och tillmötesgående! Lyssnade på mina önskemål kring håret, och jag blev jätte nöjd!
75 omdömen om Ida
Tack för din fina recension! Vad glada vi blir att du är så nöjd!
Det blev ändå hyfsat bra klippning, personligen gillade jag inte stylingens jag fick då det va väldigt lite volym mm. Ida som frisör tycker jag var ganska otrevlig i vissa stunder. Det va inte det bästa frisör upplevelsen jag haft men verkligen inte den sämsta!
Tack för din recension, vad roligt att du blev nöjd med klippningen, men tråkigt att stylingen och bemötandet inte levde upp till dina förväntningar. Det tar vi med oss och följer upp.
Ida was very professional, understood exactly what I wanted and gave me a fresh cut!
Thank you for your review!🌸 So nice to hear you’re pleased with both the service and the result 😊
Sämsta klippningen jag varit med om. Uselt resultat så fick klippa om mig dagen efter. Kändes som besöket var ett möte för att bli påsåld så mycket annat som möjligt. 600kr i sjön.
Tack för din feedback. Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med resultatet och din upplevelse av besöket. Vi tar det du skriver på allvar och vill gärna titta närmare på vad som har hänt. Du är välkommen att kontakta oss på info@creativeheadz.se så kan vi följa upp ärendet och se hur vi kan hjälpa dig vidare.
Alltid lika trevlig och proffsig! Kände mig som en kunglighet efter besöket! ⭐️
Tack för din fina recension. Härligt att du känner dig så nöjd efter ditt besök.
Hon var jätte trevlig och duktig!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd hos Ida!
Ida var mycket fin mot vår dotter (4,5 år), mycket uppmärksam och lyhörd. Vår dotter hade en jättefin upplevelse!. Det enda problemet uppstod när hon på slutet frågade om dottern ville ha rosa färg i håret - så klart dottern säger ja, hon älskade ju Ida! Men hon hatar i själva verket färg i håret, och den här typen av färg är så svår att få ur hennes blonda hår (sitter i flera tvättar). Om jag får komma med ett råd så r det att alltid kolla hårfärg med föräldrarna först.
Tack för din fina recension. Härligt att höra att Ida gjorde besöket så positivt för er dotter. Vi uppskattar ert råd kring hårfärg och ska säkerställa att det alltid kontrolleras med föräldrarna framöver.
Ida var trevlig, väldigt gullig och otroligt professionell! Ska få fixa mtt hår många fler gånger!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötande och professionalism.
Super! Jag är jättenöjd och Ida verkade superproffsig!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev jättenöjd!
10/10. Visade lite inspobilder och resultatet blev precis det! Så duktig och är så nöjd med mitt hår!
Tack för din fina recension. Vad roligt att resultatet blev precis som du önskade och att du är så nöjd med ditt hår!