Jean

226 omdömen om Jean

Sedan starten hos Reco 2023
Vilma M

Otroligt duktig och snabb, och trevlig!

Svar från Jean

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både resultatet och bemötandet.

Linda Maria F

Otroligt duktig och professionell. Väldigt trevligt bemötande.

Svar från Jean

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du upplevde ett professionellt och trevligt bemötande.

Jenny B

Jag blev mycket nöjd med mitt hår och han var väldigt trevlig.

Svar från Jean

Tack för din fina recension. Vad roligt att du är nöjd med både ditt hår och bemötandet.

Esther Magdalena A

Kände mig väldigt trygg o bekväm i Jeans händer och fick superfint resultat med blonda slingor!

Svar från Jean

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du kände dig trygg och är nöjd med resultatet!

Ramona Z

Jean har tagit hand om mitt hår många gånger och jag blir alltid lika nöjd med klipp och färg!

Svar från Jean

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du alltid blir nöjd med Jean och resultatet av både klipp och färg.

Mattias J

Han missuppfattade min ambition och lyssnade inte på hur jag ville ha det. Envis och klippte enligt sin egen vision.

Svar från Jean

Vi beklagar att upplevelsen inte motsvarade dina förväntningar. Maila gärna till info@creativeheadz.se så kan vi hjälpa dig vidare.

Susanna W

Klipper mig alltid hos Jean. Lyhörd, skicklig och trevlig, man känner sig alltid väl omhändertagen efter ett besök!

Svar från Jean

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du alltid känner dig väl omhändertagen hos Jean

Astrid K

Kom in för en klippning från långt hår till en kort bob. Jean var extremt effektiv och väldigt trevlig. Håret blev precis så som jag ville ha det, och gick därifrån glad och mycket nöjd! Jag kommer absolut vilja komma tillbaka!

Svar från Jean

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både klippning och bemötande hos Jean.

Lukas L

Delilah J

Kände mig så trygg i Jeans händer och är supernöjd med min nya frisyr!

Svar från Jean

Tack för din fina recension, vad kull att du blev så nöjd med din nya frisyr!