Camilla

254 omdömen om Camilla

Sedan starten hos Reco 2023
Kristina N

Camilla är ett riktigt proffs med den erfarenhet och kreativitet som krävs för att klippa och styla ett kort hår som kanske inte är det lättaste att få bukt på.

Svar från Camilla

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med resultatet!

Johanna L

Så fin trevlig lugn och trygg stund i Camillas händer.

Svar från Camilla

Tack för din fina recension! Härligt och höra att du känner dig nöjd och trygg!

Adrian H

Camila är grym frisör. Lite irriterande att Reco tvingar en att skriva för att kunna ge high score. Ta bort den funktionen plz.

Svar från Camilla

Tack för din fina recension! Vad glada vi blir att du är nöjd! 😀🌸

Sara W

Camilla är en lyhörd, professionell och noggrann frisör med fingertoppskänsla. Jag bokade tid hos henne för drygt 1 år sedan första gången, på rekommendation och alla positiva omdömen som jag läst av hennes tidigare kunder. Jag blev minst sagt glad över att allt detta stämde och jag var supernöjd efter mitt första besök. Jag var nyligen hos Camilla igen, för femte gången, och känner nu att jag har en fast och pålitlig frisör som lyssnar på mina behov och förstår hur jag vill ha det. Efter varje besök lämnar jag salongen...

Soheila M

Camilla är så duktig oh jag jag är mycket nöjd.

Svar från Camilla

Hej Soheila! Tack för din feedback. Super kul att höra att du blev nöjd med ditt besök hos Camilla!

Malin C

Väldigt proffsig och noggrann!

Svar från Camilla

Tusen tack för fina ord, vi ser framemot att få hjälpa dig igen=) ✨

Anna V

Är fantastisk, både i bemötandet och i utförandet!

Tack snälla Anna för din fina recension! 🌸

Brita D

En fantastisk duktig tjej som är duktig och trevlig. Går alltid ifrån salongen och är glad och nöjd.

Svar från Camilla

Tack för din fina recension, vad kul att du alltid blir nöjd!

Kristina M

Camilla är den duktigaste frisör jag vet. Jag har klippt mig hos henne i 20 års tid. Trevlig, glad, noggrann och påhittig. Jag har varit näjd oavsett om jag klippt mig eller klippt och färgat eller slingat. Kan varmt rekommendera henne!

Svar från Camilla

Tack för din fina recension, vad kul att du har varit kund hos Camilla i 20 år.

Samuel H

Grym! Lyssnade och gjorde ett fint jobb

Svar från Camilla

Tack för din fina recension! Vi blir jätteglada att höra det!