Jättenöjd med både konsultation och klippning 🥰
218 omdömen om Camilla
Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både konsultation och klippning
Alltid ett varmt, personligt och professionellt bemötande.
Tack för din fina recension! Vi är glada att du alltid uppskattar bemötandet hos oss
Camilla har klippt mig i många år. Alltid nöjd med klippning och styling.
Tack för din fina recension. Vi är glada att du har haft en så positiv upplevelse hos Camilla under åren.
Trevligt bemötande och proffsig med saxen!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att både bemötande och klippning uppskattades.
Har gått hos Camilla sedan 2008 och kan bara säga att hon är superbra. I alla dessa år har jag alltid varit nöjd. Rekommendera Camilla på det bästa, hun är en stjärna.
Tack för din fina recension. Fantastiskt att höra att du varit nöjd med Camilla under så många år
Duktig trevlig snabb. Jag har ingen avancerad frisyr mest bara att klippa igenom.
Tack för din fina recension! Vad roligt att du uppskattade både bemötandet och effektiviteten.
världens bästa. har inte gått till någon annan på säkert 7-8 år kommer inte sluta gå till henne förrän hon går i pension. hon är bäst.
Tack för din fina recension! Vi blir verkligen glada över din långvariga lojalitet och fina ord.
Proffsig och ger goda råd och tips.
Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du uppskattade både proffsigheten och råden.
Positiv, duktig och kreativ. Ett proffsigt bemötande och jag blir alltid nöjd.
Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du alltid känner dig nöjd och får ett proffsigt bemötande.
Bara beröm! Inlyssnande, kunnig input och fantastiskt resultat!!
Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd med både bemötande och resultat.