Camilla

213 omdömen om Camilla

Sedan starten hos Reco 2023
Carita S

Duktig trevlig snabb. Jag har ingen avancerad frisyr mest bara att klippa igenom.

Svar från Camilla

Tack för din fina recension! Vad roligt att du uppskattade både bemötandet och effektiviteten.

Philip P

världens bästa. har inte gått till någon annan på säkert 7-8 år kommer inte sluta gå till henne förrän hon går i pension. hon är bäst.

Svar från Camilla

Tack för din fina recension! Vi blir verkligen glada över din långvariga lojalitet och fina ord.

Peter H

Proffsig och ger goda råd och tips.

Svar från Camilla

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du uppskattade både proffsigheten och råden.

Viktoria H

Positiv, duktig och kreativ. Ett proffsigt bemötande och jag blir alltid nöjd.

Svar från Camilla

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du alltid känner dig nöjd och får ett proffsigt bemötande.

Hedvig J

Bara beröm! Inlyssnande, kunnig input och fantastiskt resultat!!

Svar från Camilla

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd med både bemötande och resultat.

Yasemin K

Så grym! Blir alltid bättre än vad man önskat sig!

Svar från Camilla

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att vi överträffade dina förväntningar.

Cecilia H

Professionell, trevlig och blev väldigt nöjd med håret.

Svar från Camilla

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du blev nöjd med både bemötande och resultat.

Amanda T

Jag tyckte verkligen om Camilla! Hon lyssnade och förstod mina önskemål perfekt. Kommer definitivt komma tillbaka 🥰

Svar från Camilla

Tack för din fina recension! Fantastiskt att höra att Camilla förstod dina önskemål och att du vill komma tillbaka.

Tobias J

Alltid bäst! 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😘🥰😘

Svar från Camilla

Tack för din fina recension, vad kul att du är nöjd!

Emilia C

Bästa frisören i stan!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från Camilla

Tack för din fina recension. Vi blir glada att höra att du är så nöjd!