Camilla

247 omdömen om Camilla

Sedan starten hos Reco 2023
Brita D

En fantastisk duktig tjej som är duktig och trevlig. Går alltid ifrån salongen och är glad och nöjd.

Svar från Camilla

Tack för din fina recension, vad kul att du alltid blir nöjd!

Kristina M

Camilla är den duktigaste frisör jag vet. Jag har klippt mig hos henne i 20 års tid. Trevlig, glad, noggrann och påhittig. Jag har varit näjd oavsett om jag klippt mig eller klippt och färgat eller slingat. Kan varmt rekommendera henne!

Svar från Camilla

Tack för din fina recension, vad kul att du har varit kund hos Camilla i 20 år.

Samuel H

Grym! Lyssnade och gjorde ett fint jobb

Svar från Camilla

Tack för din fina recension! Vi blir jätteglada att höra det!

Jessica L

Lyssnar alltid på vad jag vill ha och ger mig alltid det lilla extra utöver vad jag bett om och jag går ut ur butiken och känner mig 10/10!

Svar från Camilla

Tack för din fina recension! Vad roligt att du känner dig 10/10 efter ditt besök! 😀

Elin G

Sonen är supernöjd med Camilla (och jag med). Det blir alltid supersnygga klippningar som växer ut fint och håller till nästa klippning 6-8 veckor senare. Vi har gått hos henne i flera år. Camilla är toppen!

Svar från Camilla

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att ni är så nöjda och fortsätter komma tillbaka! 🌸😀

Rebecca H

Hon är det bästa! Kommer aldrig byta frisör.

Tack för din fina recension! Vi uppskattar det verkligen! 😀🌸

Nina D

Mkt positiv upplevelse. Så nöjd med mitt hår. Kommer bli en återkommande kund.

Svar från Camilla

Tack för din fina recension. Kul att du är nöjd med ditt besök, du är varmt välkommen åter 🌸

Inger B

Camilla är trevlig o en duktig o professionell frisör

Svar från Camilla

Tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd och upplever Camilla som trevlig, duktig och professionell. Vi uppskattar verkligen att du delar detta och hoppas få se dig igen!

Emma L

Jag klippte layers här och är SÅ nöjd 😍 Camilla lyssnade verkligen på vad jag ville ha och resultatet blev ännu bättre än jag tänkt mig.

Svar från Camilla

Tack snälla för din fina feedback! 😍 Vad roligt att höra att du är så nöjd med dina layers och att Camilla lyssnade in dina önskemål. Vi blir jätteglada över att resultatet blev ännu bättre än du tänkt dig. Hoppas vi ses igen!

Ella N

Lyhörd och proffsig. Kommer definitivt tillbaka till Camilla.

Svar från Camilla

Tack för din fina recension. Vi är glada att du planerar att komma tillbaka och uppskattar Camillas bemötande!