Jannike

300 omdömen om Jannike

Sedan starten hos Reco 2023
Alexandra C

Otrolig proffsig och kan sin grej!

Svar från Jannike

Tack för din fina recension Alexandra! 🌸 Det gläder oss att du är så nöjd med ditt besök.

Benjamin T

En trevlig och professionell upplevelse.

Svar från Jannike

Tack för din fina recension! 🌸 Härligt att du haft en bra upplevelse hos oss.

John H

Jannike är en stjärna! Hittade en bra lösning på min utmaning med allt tunnare hår.

Svar från Jannike

Tack snälla för din fina feedback! Vad roligt att höra att Jannike hittade en bra lösning för ditt hår och att du är så nöjd. Vi uppskattar verkligen att du delar detta och ser fram emot att ses igen!

Emma A

Jannike lyssnade på mina önskemål samtidigt som hon kom med egna förslag, blev supernöjd!

Svar från Jannike

Tack för din fina recension. Härligt att du är nöjd med både bemötande och resultat!

Kajsa H

Fantastiskt som vanligt!

Svar från Jannike

Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!

Felicia B

Jannike är så duktig, effektiv och trevlig. Supernöjd!

Svar från Jannike

Tack för din fina recension. Fantastiskt att höra att du är så nöjd med Jannikes arbete och bemötande!

Frida K

Jannike är superhärlig och lyhörd, kommer med bra förslag och ger ett toppenresultat. Kommer absolut tillbaka!

Svar från Jannike

Tack för din fina recension. Fantastiskt att höra att Jannike gav ett toppenresultat och att du planerar att komma tillbaka!

Nellie S

Otroligt proffesionell och trevlig! Jag kom med en idé, hon finslipade den och gjorde så den skulle passa mig. 10/10 supernöjd 🤩

Svar från Jannike

Tack för din fina recension. Fantastiskt att höra att du är supernöjd och att resultatet blev precis som du önskat!

Filippa C

Jättebra! Supertrevlig och är så nöjd med resultatet

Svar från Jannike

Tack för din fina recension, vad härligt att du blev nöjd med resultatet och fick ett trevligt besök!

Marina L

Bästa ever, blir alltid supernöjd med klippning Hon förstår direkt vad man vill Sen är hon otroligt trevlig och gullli

Svar från Jannike

Tack för din fina recension. Vad roligt att du alltid blir så nöjd och känner dig förstådd.