Så nöjd med mitt besök hos Rayan.
219 omdömen om Rayan
Lyhörd, nogrann, säker, trevligt bemötande på allt sätt.
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du uppskattade både bemötande och noggrannhet.
Jättetrevlig och duktig frisör, blev mycket nöjd!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är så nöjd med både Rayan och resultatet!
Hon var lyhörd och duktig på sitt jobb. En av de få gångerna jag känt mig fin när jag lämnat salongen.
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du kände dig fin och uppskattade hennes lyhördhet och kompetens.
Vill bara säga att Rayan gav mig LIVETS blow out idag! 🙏🏽 asså, hon är fan otroligt omtänksam och duktig. Shout out till henne för den var fan magisk och jag har haft min fare share blowouts all over the world 🙌🏽 Rayan, 5 ⭐️ Såg Otrolig ut på stan med mitt stora svall
Tack för din fina recension! Vi är glada att Rayan kunde ge dig en fantastisk blowout och en härlig upplevelse.
Rayan hjälpte mig med mitt ojämna hår, nöjd!!
Min son blev supernöjd över sin nya frisyr! ✨
Tusen tack för din fina recension! 🤍 Vad härligt att höra att din son blev supernöjd med sin nya frisyr – det gör oss extra glada! ✨ Varmt välkomna tillbaka! 💇♂️💕
Mycket bra klippning! Förstid vad jag önskade och kunde ge förslag på hur jag skulle få den frisyr som skulle passa mig bäst.
Tack för din fina recension. Kul att höra att klippningen blev som du önskade och att du fick bra tips på vad som passar dig.
Trevlig och bra på att klippa mitt hår
Tack för din fina recension. Kul att höra att du uppskattar både bemötande och klippning.
Tillmötesgående, kreativ och serviceinriktad. Och hon var väldigt trevlig
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både service och kreativitet.