Amanda A

33 omdömen om Amanda A

Sedan starten hos Reco 2023
Jenny A

Jätteduktig och proffsig! Verkligen lyhörd för vad man vill ha och gav en massa bra tips 😊

Sebastian B

Var inte riktigt nöjd då det var helt snett i nacken och för kort längd i luggen jämfört med resten.

Marika D

Supertrevlig och väldigt duktig. Lyssnade in på precis var det var jag ville ha och gav en massa goda råd och tips. Tack!

Henrik N

Amanda var super trevlig och serviceminded, jättenöjd med min klippning.

Nina A

Amanda var supertrevlig. Mycket bra bemötande, mycket bra klippning!

Jim

Jag fick en bra upplevelse och frisörskan lyssnande på mig och jag blev nöjd.

Svar från Amanda A

Hej Jim! Tack för din fina recension och att du tog dig tiden att skriva till oss! Vi blir så glada över att du känner dig nöjd med besöket! Önskar dig allt gott, Creative Headz 😊🌸

Johanna V

Amanda var lyhörd när det gällde mina önskemål och hade ett väldigt välkomnande sätt

Åsa A

1. På vilket sätt blev du bemött av företaget? Fick ett fint bemötande och kände mig välkommen. 2. Vilka förväntningar hade ni och hur levde företaget upp till dem Hade väldigt höga förväntningar med tanke på den höga kostnaden för deras tjänster och att jag hört talas om att de skulle vara väldigt bra. Jag tycker dock inte att företaget levde upp till mina förväntningar. Hade förväntat mig mer råd kring mitt frisyrval. Fler tips till mig och vad jag skulle passa i. Klippningen kändes nästan slarvig och färgningen av...

Svar från Amanda A

Hej Åsa! ⭐️ Super tråkigt att du inte känner dig nöjd med besöket. Vi är väldigt måna om dig som kund och hoppas kunna hjälpa dig vidare på info@creativeheadz.se. Stora kramar! ❤️

Molly A

Lyhörd och proffsig. Så nöjd!

Jens N

Så nöjd! Kan varmt rekommendera Amanda.