Tack för så fina slingor och klippning! :)
236 omdömen om Amanda A
Supertrevlig och superduktig! Ser fram emot nästa klippning hos Amanda!
Tack snälla för din fina recension! ✨ Så roligt att höra – Amanda kommer bli jätteglad. Vi ser fram emot att få välkomna dig igen vid nästa klippning! 😊
Excellent service, professional, polite, and genuinely friendly throughout the entire experience. Clear communication and attentive care, she delivered by being responsive, knowledgeable, and easy to work with.
Thank you for your wonderful review. We’re glad to hear you had such a positive experience and felt well cared for.
Trevlig, duktig och tog väl hand om en!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev väl omhändertagen!
Otroligt professionell och trevlig frisör. Har alltid varit otroligt nöjd med Amanda, och dessutom är hon alltid väldigt social och glad vilket gör mitt frisörbesök väldigt roligt. Alla produkter hon har tipsat mig om har även verkligen fungerat, så litar blint på henne. Kan inte tänka mig gå till någon annan!
Tack för din fina recension, vad kul att du alltid blir så nöjd hos Amanda!
super trevlig tjej, jätte nöjd med håret grym
Tack snälla! Vad härligt att höra att du är så nöjd med håret och bemötandet 🙌✨ Varmt välkommen tillbaka!
10/10 bästa frisören i hela stan
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med Amanda.
Kan verkligen varmt rekommendera creative headz och Amanda som jag var och slingade håret hos. Salongen var så trevlig. Bra musik, cool inredning och good vibes. Fick ett så trevligt bemötande av Amanda. Hon lyssnade på vad jag hade för önskemål och gav en bra konsultation för vad som skulle passa bäst för mitt hår och resultat vart DUNDER!! är så nöjd med hela upplevelsen och med håret. 😍
Tack för din fina recension! Vi är glada att du är så nöjd med Amanda och hela upplevelsen hos oss.
Kanonbra och duktig på att klippa korta frisyrer - som jag har :)
Tack för din fina recension! Vad roligt att klippningen blev som du önskade.
Trevlig, kompetent och serviceinriktad Amanda kan sitt jobb och kan inget säga mer än att jag blev väldigt nöjd och kommer tillbaka
Tack för din fina recension. Vad härligt att höra att du är nöjd med ditt besök hos Amanda. Vi ser fram emot att välkomna dig igen.