Haley

20 omdömen om Haley

Sedan starten hos Reco 2026
Karin A

Så nöjd med klippningen och Haley förstod precis hur jag ville ha det. Kommer absolut komma tillbaka och klippa mig hos henne. :-)

Svar från Haley

Tack för den fina recensionen! Så roligt att höra att du blev så nöjd med klippningen hos Haley! 😊

Caroline S

Första gången jag gick till Haley, hon var otroligt lyhörd, lugn och proffsig. Nöjd med resultatet och kommer fortsätta hos henne nu när Boudi slutat som jag tidigare gått hos!

Alexander E

Haley var lätt att prata med och duktig!

Elvira L

Jätte snäll och duktig tjej kände mig jätte trygg under hela bokningen, jag rekommenderar verkligen blev super nöjd med håret, sammanfattande en bra upplevelse!

Svar från Haley

Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!

Nahal G

Lyssnade på mig och var skicklig på klipp och färg

Marcus D

Mycket bra klippning på alla sätt och vis!

Cecilia Birgitta J

Tack för en fin klippning. Supernöjd!

Svar från Haley

Tack snälla, du är varmt välkommen då istället!

Anna F

Skicklig såväl tekniskt som konstnärligt. Tydlig och rak i kommunikationen. Och yes jag blev urnöjd. En riktigt uppiggande make-over. Bra, bra jobbat.

Svar från Haley

Tack för en fantastisk recension! ✨ Så roligt att du blev så nöjd med din makeover. Varmt välkommen tillbaka! 🌸

Susanne A

Hon klipper snyggt och med säker hand. Proffsigt helt enkelt. Tack!

Svar från Haley

Tusen tack för dina fina ord! Så roligt att höra att du är nöjd med din klippning och upplevelsen hos oss. Varmt välkommen tillbaka! 😊✨

Eva E

Jag är mycket nöjd med min nya frisyr. Jag tycker att Haley är trevlig och duktig. Hon är väldigt noga när hon klipper. Jag har endast positiva upplevelser av besöket.

Svar från Haley

Tack för din recension, vad kul att du blev så nöjd!