Hade höga förväntningar eftersom Creative Headz alltid är så bra, men inte denna gång. Klippningen tog ca 20 minuter, och avslutades utan att man fick se resultatet av klippningen (hur det var klippt i nacken). Upplevde inte heller att klippningen var enligt önskemål - men som tur var så klipptes det betydligt mindre än så, vilket är bra eftersom jag då kan gå till en annan salong istället
18 omdömen om Tuvali
Tack för din recension, vad tråkigt att besöket inte blev som tänkt. Du får gärna mejla in till info@creativeheadz.se så kan vi hjälpa dig vidare därifrån.
Jag blev nöjd med resultatet vilket visar på att Tuvali är duktig. Däremot kändes bemötandet stressat och jag fick själv be om att få titta på att det blev jämnt flera gånger, samt ge direktiv då vissa saker missades, och kunde därmed inte riktigt slappna av under besöket och njuta av att vara hos frisören. På 35 minuter fick jag tvätt, klipp fön och lite styling, men hade önskat lite mer tid och noggrannhet. Resultatet blev bra, vilket jag är tacksam för!
Tack för din recension och för att du delar din upplevelse. 🌸 Vi är glada att du blev nöjd med resultatet, men ledsna att besöket kändes stressigt och inte riktigt så avslappnat som du hade önskat. Vi tar med oss din feedback, det är viktigt för oss. Tack igen för att du hörde av dig och delar dina tankar. 🌸
Duktig, nogrann, lyhörd. Jag blev nöjd med resultatet.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd med resultatet!
Trevlig, behaglig och duktig:)
Tack för dina fina recension! Kul att höra att du blev nöjd med servicen!
Professionell, trevlig, mötesgående och fick ett fantastiskt resultat som var bättre än jag kunnat tänka mig
Tack för din fina recension Maja! Så roligt att du är nöjd 🌸
Mycket trevlig och professionell!
Tack snälla! Vad roligt att du är nöjd, vi uppskattar din feedback!
Trevlig frisör som gör det lilla extra
Ohh vad glada vi blir. Tack snälla! Vad roligt att du är nöjd, vi uppskattar din feedback!
Duktig och ljudhör. Resultatet brev precis som jag ville. Jag är mycket nöjd!
Tack för din fina recension, vad kul att det blev precis som du önskade!
Jättefint och jättenöjd! Blev precis som jag hade tänkt
Tack för din fina recension. Vad roligt att resultatet blev precis som du tänkt!
Trevligt bemötande från Tuvali, samt så klipper dom väldigt bra :)
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötande och klippning