Carolina

3.7 / 5 baserat på 32 omdömen
Skriv ett omdöme

32 omdömen om Carolina

Sedan starten hos Reco 2023
Max L

Toppen! Blev supersnyggt och trevligt bemötande.

Maricka A

Supersnäll, klippte snyggt och förstod visionen vi ville få fram! Rekommenderar varmt!

Tove O

Super trevlig och kunnig! Blev så nöjd med min frisyr!

Matilde S

Jätteduktig och trevligt bemötande! Jag märkte dock efter första dushen att jag gärna skulle vilja ha det lite kortare, om det skulle vara möjligt till reducerat pris.

Johanna Elisabeth Ö

Tyvärr inte lyhörd efter mina önskemål. Visade flera bilder och visade tydligt på mig hur jag önskade få det. Hon klippte alldeles för kort direkt och förutom att längden blev helt fel, var det även ojämnt på sidorna och resulterade i ett nytt besök hos annan frisör för att försöka rädda upp. Mycket besviken och kan tyvärr inte rekommendera.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Svar från Carolina

Hej Johanna! Vad tråkigt att du känner dig missnöjd med ditt besök hos oss. Vi på Creative Headz är super måna om dig som kund och tar gärna till oss din feedback på info@creativeheadz.se. Vi hoppas att få se dig fler gånger i framtiden! Stora kramar <33

Miguel B

she's great! the haircut was awesome and Carolina was very friendly and professional!

Linn J

Levde inte upp till förväntningarna, lät inte inpackningen som jag betalade extra för sitta i och lyssnade inte på hur jag ville ha det. Trist!

Svar från Carolina

Hej Linn🌸! Vi är så ledsna att du upplevde besöket såhär :( Vi uppskattar din feedback och tar gärna till oss den på info@creativeheadz.se. 💫 Kram, Creative Headz ❤️

Jens K

Proffsigt och trevligt bemötande i en häftig lokal. Jag blev väldigt nöjd med min klippning som väl motsvarade mina förväntningar. Även mina barn har klippt sig hos Carolina och även dom var väldigt nöjda. Vi kan varmt rekommendera ett besök.

Linn H

Jag blev väldigt bra bemött och hon var super trevlig! Jag blev onöjd med färgen jag fick men då kontaktade jag er så fick jag en ny tid. Nu är jag super nöjd med mitt hår! Jag kommer definitivt gå tillbaka till Carolina i framtiden!

Svar från Carolina

Stort tack för din recension Linn! Vi uppskattar dig massor och är så glada att allt kunde lösa sig så bra 😍 Kram Creative Headz ❤️

Lowe S

Frisören var trevlig, lyssnade noga på mina önskemål och uppfyllde dessa på ett skickligt sätt. Resultatet var jag mer än nöjd med!