Otroligt grym på att blanda färg! Ville ha en tydlig kopparfärg. Hon fixade en kopparfärg à la AI-Photo-Colorizer! Hur är det ens möjligt? Så snyggt och coolt! Tack Amanda!
172 omdömen om Amanda H
Hej Nathalie! 💜 Vad kul att du känner dig nöjd med Amanda H. Stort tack för din fina recension och för att du tog dig tiden att skriva. Vi önskar dig allt gott, Creative Headz 🌟
Trevligt bemötande, bra klippning
Hej! 💜 Vad kul att du känner dig nöjd med Amanda H. Stort tack för din fina recension och för att du tog dig tiden att skriva. Vi önskar dig allt gott, Creative Headz 🌟
Jag har flera gånger gått till Amanda och har blivit bemött på ett jättebra sätt varje gång. Hon ger väldigt bra service och är tydligt kunnig inom vad hon gör. Jag är alltid extremt nöjd med min frisyr när jag går därifrån.
Hej Denise! 💜 Vad kul att du känner dig nöjd med Amanda H. Stort tack för din fina recension och för att du tog dig tiden att skriva. Vi önskar dig allt gott, Creative Headz 🌟
Fått mitt hår klippt av Amanda precis som jag vill ha det de senaste 9 åren och är alltid lika nöjd!
Hej Leo! 💜 Vad kul att du känner dig nöjd med Amanda H. Stort tack för din fina recension och för att du tog dig tiden att skriva. Vi önskar dig allt gott, Creative Headz 🌟
Lyhörd för mina önskemål och mycket trevlig
Hej Max! 💜 Vad kul att du känner dig nöjd med Amanda H. Stort tack för din fina recension och för att du tog dig tiden att skriva. Vi önskar dig allt gott, Creative Headz 🌟
Hon använde sin expertis och mitt hår ser väldigt bra ut trots att jag håller på att låta det växa ut
Hej Astrid! 💜 Vad kul att du känner dig nöjd med Amanda H. Stort tack för din fina recension och för att du tog dig tiden att skriva. Vi önskar dig allt gott, Creative Headz 🌟
Supertrevlig och proffessionell!
Hej Anna! 💜 Vad kul att du känner dig nöjd med Amanda H. Stort tack för din fina recension och för att du tog dig tiden att skriva. Vi önskar dig allt gott, Creative Headz 🌟
Vid 37 års ålder fick jag äntligen en klippning jag är nöjd med!
Hej Abderrahmane! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Amanda. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Fantastisk frisör! Många bra tips gavs och jag blev riktigt nöjd med klippningen.
Hej Nora! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Amanda. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Amanda var väldigt trevlig och skön att prata med! Hon beskrev de olika varianterna av blekning jättebra, gav en tydlig konsultation på vad jag kunde välja till till behandlingen, och kom med olika förslag på hur vi kunde få mitt hår att se ut som jag ville. Hon var också jättesnäll och gav mig stylingtips. Jag är jättenöjd med hur håret blev :)