Doms Entreprenad & Co. AB

11 omdömen om Doms Entreprenad & Co. AB

Sedan starten hos Reco 2026

Leif M
Wrote about Doms Entreprenad & Co. AB

Helnöjd. Tegelgolv i fisbensmönster i uterum utfört enligt beställning både vad gällde utförande och angiven tid. Bra kommunikation inför och under arbetets gång.

Thomas R
Wrote about Doms Entreprenad & Co. AB

Rak och bra kommunikation, snabba och fint resultat!

Josefine A
Wrote about Doms Entreprenad & Co. AB

Allt var väldigt smidigt. Professionella på alla plan. Enkelt med kontakt, snabba svar, bra kommunikation och planering. Ett bra slutresultat. Vi är nöjda!

Boris B
Wrote about Doms Entreprenad & Co. AB

Kan starkt rekommendera Doms Entreprenad. De tar sig tid att gå igenom arbetet och återkopplar direkt. Bra garanti om något blir fel, åtgärdar fel direkt.

Nicolai P
Wrote about Doms Entreprenad & Co. AB

Vi anlitade Doms Entreprenad & Co. AB för att anlägga våra terrasser och vår uppfart. Slutresultatet blev mycket snyggt och hållbart, och hela processen flöt på smidigt utan problem. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera dem till andra som söker en pålitlig och skicklig entreprenör.

Eva L
Wrote about Doms Entreprenad & Co. AB

Snabb offert! Trevligt bemötande, lyhörd för kundens önskemål, kom med egna tips, tydlig kommunikation både på plats och i telefon/mailkontakt igenom hela projektet med stenläggning och trädgårdsanläggning! Informerade om pris före tillkommande tilläggsarbeten som vi önskade, under arbetets gång! Vi är väldigt nöjda med Dom’s Entreprenad & Co AB.

Frida Maria Louise O
Wrote about Doms Entreprenad & Co. AB

Proffsigt och levererade enligt löfte.

Anders W
Wrote about Doms Entreprenad & Co. AB

Solid och gör ett bra jobb. Lätt att prata med företaget och ställer alltid upp.

Varg L
Wrote about Doms Entreprenad & Co. AB

God kommunikation. De utförde arbetet både snabbt och mycket väl. Jag är jättenöjd och skulle varmt rekommendera dem.

Husgruppen A
Wrote about Doms Entreprenad & Co. AB

Vi anlitade Doms Entreprenad & Co. AB för ett renoveringsarbete och är mycket nöjda med resultatet. Arbetet utfördes noggrant och med bra känsla för detaljer, och vi upplevde att de var lätta att kommunicera med under hela processen. Tidsplanen hölls bra och eventuella frågor löstes snabbt utan onödiga förseningar. Det märks att de bryr sig om slutresultatet och vill att kunden ska bli nöjd. Sammanfattningsvis ett pålitligt företag som vi gärna skulle anlita igen.

Mikael N
Wrote about Doms Entreprenad & Co. AB

Trevligt bemötande, bra utförande o rimligt pris. Vi har anlitat dem två gånger o kommer absolut kontakta dem för framtida projekt.