Drömbilar i Stockholm AB
4.2 i betyg av av
27 omdömen
Drömbilar i Stockholm – Vi köper, säljer och byter bilar.
Vår huvudsakliga målsättning är att du ska få en riktigt bra bil till ett förmånligt pris.
Vi säljer bilar upp till 60.000 kronor räntefritt och utan kontantinsats upp till 24 månader.
Genom ett samarbete med Wasa Kredit och Entercard Swedbank kan vi göra så att du får ut så mycket som möjligt av ditt köp hos oss. Du kan också få upp till 24 månaders garanti när du köper din bil hos oss, genom ett samarbete med Ab Svensk Bilgaranti.
Läs vad våra kunder tycker här, och hör gärna av dig om du har några frågor!
Läs vad våra kunder tycker här, och hör gärna av dig om du har några frågor!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag27 omdömen om Drömbilar i Stockholm AB
skrev om Drömbilar i Stockholm AB
Fantastiskt bemötande. Trygghet och toppklassig service. Man känner att man som kund blir hörd och får support. Kommer definitivt fortsätta komma tillbaka till Drömbilar AB. Stort tack!
skrev om Drömbilar i Stockholm AB
Såhär är det. Jag kom till Drömbilar helt apropå med min gamla Saab och en gul lampa lös, bilen slutade nästan fungera. Drömbilar lovade ta hand om bilen. Det är inte lätt att ta hand om en gammal Saab. Men Drömbilar levererade! Alla var supertrevliga och de lovade att hjälpa mig. Det tog lite tid men till slut fick jag hämta ut en väl fungerande bil och jag är nöjd. Tror inte någon annan hade kunnat hjälpa mig så som de gjorde. Och dessutom fick jag ett samtal två dagar senare. De ville bara höra att bilen fungerade. Vilken service! Tack!
skrev om Drömbilar i Stockholm AB
Riktigt duktiga, ger bra service och är väldigt trevliga.
skrev om Drömbilar i Stockholm AB
En mycket positiv upplevelse ! Jag kom hem från utlandet och behövde akut en bil.
Här fick jag ett mycket gott bemötande, vänlig, proffsig och kunnig säljare är något man kanske kan förvänta sig, men den hjälp och det tillmötesgående jag mötte här är över förväntan.
I fortsättningen är det här jag köper mina bilar !
Christian Wendt -
skrev om Drömbilar i Stockholm AB
Köpte en fin Golf är super nöjd .
skrev om Drömbilar i Stockholm AB
. Köpt flera bilar och även bytt in och fått bra ersättning. Även nöjd med service reparationskostnad i samband med att något ej funkar. Det har hänt att det varit lite missförstånd och att vi ej varit helt överens men lyckats lösa det också.
skrev om Drömbilar i Stockholm AB
De följer inte Allmänna reklamationsnämnden beslut att betala mig för m o k som inte fanns på bilen trots att det stod i annonsen.
skrev om Drömbilar i Stockholm AB
Trevligt bemötande och fantastigt personal, bra service
Det är andra bilden som jag har köpt -
skrev om Drömbilar i Stockholm AB
Trevligt bemötande och kunnig personal.
skrev om Drömbilar i Stockholm AB
Helt okey, trevlig personal och snabb hjälp , Är mycket nöjd rekommenderad .
skrev om Drömbilar i Stockholm AB
Köpte en bil från Drömbilar i Stockholm. Jag hade gjort min läxa och kollat upp bilen och den motsvarade mina förväntningar, det satt ett dåligt batteri i bilen som upptäcktes och byttes direkt utan problem. Blev även hämtad på pendeltågsstationen av dem. Bra kontakt via E-post och telefon. Skulle inte att tveka att köpa en bil av dem igen.
Önskar dem all lycka till i framtiden :) -
skrev om Drömbilar i Stockholm AB
Mycket bra bemötande och service , jag har varit hos många bilhandlare, men Drömbilar är det företaget jag kommer att återgå till när det är dags för byte! Ger de det högsta omdömet med blunda ögon! Rekommenderar starkt!
skrev om Drömbilar i Stockholm AB
Jätte bra företag har inte sett bättre än dem
skrev om Drömbilar i Stockholm AB
Mycket trevligt bemötande och snabb affär.
skrev om Drömbilar i Stockholm AB
Jag tycker att drom bil är väldigt bra.
skrev om Drömbilar i Stockholm AB
Är mycket nöjd fick bra pris på min inbyte .
Trevlig bemötande. -
skrev om Drömbilar i Stockholm AB
väldigt bra priser! är nöjd med mitt köp
skrev om Drömbilar i Stockholm AB
Om ni vil bli lurad er dette stellet å gå. Først testkjør han bilen din sønder ock samman og dermed sjunker verdet på denna (var god og var med på testkjøring!!!) etterpå selger han deg/de en bil som knapt er kjørbar, ock når du klager stilar han opp med halva butikken og kompisgjengen og familien og fremsetter noe i min verden fremstår som direkte trusler. Kjære alle sammen, finn en Anna forhandlar. Det finnes en grunn til at han fjerna vanliga googleresisjonar på sida sin. SVINDLAR MED STOR S!!!
Hej helena !
Drömbilar i Stockholm AB
Vilken bil du pratar om ? Köpte du en bil av oss ?? .
Gärna vi få svar .
Med Vänliga HälsningarLurer litt på om d er den bilen du kjøpte av oss og som du fremdeles ikke har betalt for... Men konsumentverket mener vi har en god sak siden vi har kontrakt... Og vips var du utestengt fra blocket (ha ha) heller ikke lurt og selge en bil med for lavt kmstand si den har vi bilder av... Dust!
Helene H -
skrev om Drömbilar i Stockholm AB
Har du planer på att köpa en bil så skulle jag rekommendera er att besöka företaget/bilhandlare i Huddinge och välja en bil som passar er bäst. Personalen är sakkunnig och kan verkligen bilar . Priser ligger något ner i förhållande med andra bilhandlare i Stor Stockholm. Jag själv köpt mina bilar hos dem och varit mycket nöjd. Trevligt bemötande gör att du känner er trygg när ni får fakta och kunskaper om olika bilar som finns att köpa.
skrev om Drömbilar i Stockholm AB
Kunnig personal och bra service.Mycket nöjd med mitt bilköp.
skrev om Drömbilar i Stockholm AB
Trevligt bemötande. Serviceinriktade. Känns seriösa.
skrev om Drömbilar i Stockholm AB
Fantastigt bemötande👍God service och trevlig personal!
skrev om Drömbilar i Stockholm AB
Det här kommer bli en lång recension om Mardrömsbilar i Stockholm. Om ni vill spara många tusenlappar gör aldrig affärer med dom här människorna.. Jag gjorde mitt livs största misstag att köpa en bil av dom. Det dom sysslar med är rent av kriminellt och dom borde straffas hårt..
Jag köpte en bil för ganska mycket pengar den här "Al imam" Ägaren han verkade först vara en trevlig kille liten små skojare men jag kunde aldrig tro att det kunde nå dessa höjder. Jag var där och lade handpening på en bil som först verkade ok. Jag är tyvär inte jättekunnig på bilar men allt som jag kunde kontrollera verkade skysst.
Bilen skulle enligt "Al imam" gått 9750mil när jag frågade efter service bok och kontakt med den förre ägaren sa han att den inte fanns service bok och att bilen var importerad från Norge så det gick inte att få tag på den förre ägaren.
Om jag varit klok skulle jag dragit mig ur redan här. Jag önskar så innerligt att jag gjort det men jag gillade bilen och dum som jag var så fortsatte jag. Vi kom överens om några små grejer som skulle fixas på bilen till nästa gång jag återvände för att fullfölja köpet. När jag några dagar senare återvände så hade han inte fixat 1 enda sak som vi kom överens om. När jag påtalade det blev han arg och sa att han inte tänkte sälja bilen till mig och att jag inte skulle få tillbaka min handpenning.
Återigen jag skulle bara gått därifrån men dum som jag var så ville jag ha den där "skrotbilen" Som jag blev totalt blåst på. Jag lyckades lunga ner honom och han gick tillslut med på att jag kunde köpa bilen. Jag ville ju inte förlora min handpenning, och jag ville ju ha bilen trots allt.
Jag skulle lämna in min bil i inbyte och betala en större summa pengar emellan. En av hans lakejjer skulle provköra min bil medans vi skulle slutföra affären, Efter ca 10 min kom den personen och hämtade mig och sa att min bil var trasig. Jag önskar att jag hade följt med under provkörningen men dum och godtrogen som jag var så gjorde jag det tyvär inte. När jag kom fram till min bil stod 4 Irakier runt om bilen och kliade sig i huvet och såg "jätte oskylldiga" ut Kylarfläkten hade av någon konstig anledning bara lossnat medan motorn var igång och flugit in i kylaren så precis allt bara hade gått sönder och det pissade kylarvätten på hela verkstadsgolvet. Och märkligast av allt var ju att det hänt i verkstaden inte under hans provkörning.
Det är ju glasklart att dom slagit sönder bilen när den stod med motorn igång i deras verkstad. Ett kraftigt slag mot fläkten när motorn är igång orsakar givetvis detta fel. Men jag kunde ju inte bevisa något eftersom jag var ju tyvär inte med när det hände.
Nu hade jag ju ingen bil och jag kände mig rätt handikappad så jag ville ju bara slutföra köpet såfort det gick även fast han i stort sett fick min inbytesbil gratis för den hade "gått sönder" jag ville bara ha min nya bil och åka därifrån. Vi slutförde köpet vilket var det största misstaget i mitt liv. Jag åkte därifrån och kom till Södertälje sen dog bilen. Generatorn fungerade inte så jag blev stående där. Jag beställde en ny och flera dagar gick sen fick jag ägarbytespappret så jag kunde ta kontakt med den förre ägaren.
En jättetrevlig kille som liksom jag blivit blåst av denne stor skojjaren "Al imam" Han berättade för mig att det riktiga miltalet på bilen var 19750 mil inte 9750 som det stod på mätaren. och att dom kört en fuling på honom oxå, och blåst han på massor med pengar med vid köpet.
När jag sedan lyckats byta generatorn och skulle köra bilen hem så visade det sig att den inte växlade upp till högsta växeln. "Automatlåda" så nu står bilen återigen och jag måste åtgärda även detta felet. Jag köpte en bil för närmare 150 000 kr den är ett vrak. och som högst värd 50 000kr
"Al imam" är lycklig för han lyckades blåsa 2 svennar på stora summor pengar
Jag hoppas att det inom en snar framtid kommer att komma en tid då vi kan göra oss av med stor skojjare liksom dessa som bara parasiterar på godtrogna människor,
Denne "Al imam" och hans lakejjer är som tagna ur en film.
Nog för att det finns många bilhandlare som är skojare. Men denna tar helt nya höjder.
Vad ni än gör, gör aldrig någonsin affärer med den här skojjaren. Ni kommer få stora hål i era fickor medans hans fickor bara blir större! -
skrev om Drömbilar i Stockholm AB
Jag är nöjd med mitt köp, med tanke på bilens ålder har jag gjort en del reparationer
Trevlig personal bra service
Bra bilar -
skrev om Drömbilar i Stockholm AB
Mycket bra service och professionellt bemötande