Edward Melki

Edward Melki

Edward Melki är mäklare på Edward & Partners

Edward Melki har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Edward Melki har varit aktiv på Reco.se sedan 2012-08 och har fått 304 omdömen med ett betyg på 4.9. Edward Melki har haft 34 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

304 omdömen om Edward Melki

Sedan starten hos Reco 2012
Tommy J
Östermalm

Jättenöjda med processen! Allt gick som planerat.

Erica C
Östermalm

Rekommenderar! Bra bemötande, hjälpsamma och väldigt proffsiga!

Oscar H
Östermalm

Edward har på ett mycket professionellt sätt både antagit sig uppgiften att sälja min lägenhet samt fullfölja affären. Jag är strålande nöjd med alla delar av den här affären, kommunikation, samarbete, förhandling och inte minst hanteringen av köparen, något jag lägger stor vikt vid.

Semsi B
Östermalm

Hej, Vi är jätte nöjda med Edward Melki och de som jobbar på Edward &Parners. Tack för professionella mäklare som jobbar med er. Vi kommer att rekommenderar till våra vänner och de vi känner.

Niklas L
Vasastan

Sveriges bästa mäklare!! Edward har en förmåga att alltid få ihop en bra affär för både köpare och säljare. Kan varmt rekommendera honom.

Eva Caroline O
Vasastan

Känner stort förtroende för Edward och Alexandra. De har hjälpt mig att både sälja och köpa lägenhet. Det är viktigt att känna sig trygg i en sån process och det har jag känt mig. Det lönar sig att välja någon som har varit i branschen länge. Rekommenderar Edward och partners varmt.

Emma Amanda B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Edward Melki en del av Edward & Partners

Engagerad och kunnig! Vår försäljning gick fort och smidigt.

Philip S
Östermalm

Mycket bra upplevelse genom hela processen!

Anders F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Edward Melki en del av Edward & Partners
Östermalm

Trevligt, bra och proffesionellt bemötande.

Nora Ahmed Mahmoud W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Edward Melki en del av Edward & Partners
Norrmalm/Vasastan

Professional treatment Always on time and transparent in his communication Impartial approach and felt supported through the process