EkoClean Stockholm AB

EkoClean Stockholm AB

• BadgeTwoYears
4.7

Ekoclean Stockholm AB Sedan 2020 har Ekoclean Stockholm AB levererat högkvalitativa städtjänster med fokus på miljö och professionalism. Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster, skräddarsydda efter våra kunders unika behov Vi arbetar uteslutande med ekologiska städprodukter för att värna om både miljön och din inomhusmiljö....

67 omdömen om EkoClean Stockholm AB

Sedan starten hos Reco 2024

Ida J
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Det blir rent och snyggt, men saker hamnar inte alltid tillbaka på sin plats, t.ex. gardinkrokar hoppar ur och hängs inte upp igen, balkongdörr lämnas öppen etc. Små saker men störande i längden. Att få rent hemma till vettigt pris överväger dock.

Oskar K
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Beställde storstädning med fönsterputs för villa. Städarna var noggranna och hemmet kändes nästan som nytt när de var klara. Rekommenderas varmt

Allan K
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Städpersonalen från EkoClean är professionella och gör ett fantastiskt arbete. De är försiktiga och får hemmet att kännas fräscht efter att de har varit på besök. Rekommenderar de starkt till andra som också vill ha en bra städupplevelse.

Svar från EkoClean Stockholm AB

Tack så mycket för din fina feedback! 🌟 Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt arbete och att ditt hem känns fräscht efter vårt besök. Det betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen! 🙏✨

Candice L
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Trygg och bra kommunikation med företaget. Ordentligt städat!

Svar från EkoClean Stockholm AB

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du uppskattar både effektiviteten i städningen och att det oftast är samma personal som kommer, det skapar trygghet och bättre resultat när vi lär känna era rutiner och önskemål. Tack för förtroendet , vi ser fram emot att fortsätta hjälpa er! 😊

Thomas B
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Bra och effektiv städning. Att det kommer samma personal för det mesta. Som vet hur vi vill ha och känner till var materialet står.

Marie L
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Lokalvårdarna är noggranna och gör det lilla extra. Mycket nöjd!

Svar från EkoClean Stockholm AB

Stort tack för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd och att vårt team upplevs som noggrant och engagerat, vi strävar alltid efter att göra det lilla extra! ✨ Tack för att du valt oss!

Eda K
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Helt fantastiskt! Det är verkligen stor skillnad på huset, det känns som ett helt nytt hem. Ni är så noggranna och har gjort ett underbart jobb. Rekommenderas varmt. (Storstädning)

Svar från EkoClean Stockholm AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd, det gläder oss verkligen! 😊 Stort tack för din rekommendation , du är alltid varmt välkommen tillbaka! 🌟

Kamil I
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Strålande service och skinande rent resultat! Rekommenderas varmt.

Svar från EkoClean Stockholm AB

Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både service och resultat – det är precis så vi vill att det ska kännas. Tack också för din rekommendation! 🙏✨

Kamila D
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Jag är otroligt imponerad av städningen som utförs av det här företaget! Varje gång de har varit här har resultatet varit skinande rent. Det är tydligt att de har ett öga för detaljer och använder effektiva metoder. Jag kan varmt rekommendera dem till alla som söker en pålitlig och noggrann städfirma!!!

Svar från EkoClean Stockholm AB

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi blir verkligen glada av att läsa dina ord – det betyder mycket för oss att vårt arbete uppskattas på det här sättet. Vi strävar alltid efter att leverera noggrant och pålitligt varje gång, så det är extra roligt att du märker det.

Paloma Ella Irene K
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Så bra städat, är väldigt nöjd ☺️

Renata H
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Jag köper hemstädning av AL Städservice AB. Min upplevelse är att jag får ett professionellt utfört arbete och att det är enkelt och flexibelt att komma överens om dagar och tider med företaget.

Svar från EkoClean Stockholm AB

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det betyder oerhört mycket för oss att få höra din feedback. Vi är så glada att du är nöjd, och det är just kunder som du som gör vårt arbete så givande. Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något i framtiden – du är alltid varmt välkommen tillbaka! 💛

Christine S
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Superproffsig och bra städfirma. Trevliga och ordentliga och bra städningar. Seriösa!

Willy S
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Gör perfekt städning 1 ggr i månaden sedan ett drygt år tillbaka. Kan varmt rekommendera detta städbolag Willy

Kennet L
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Jättenöjd med städningen ordentligt och effektivt.

Anna A

Bra service och kommunikation

Hassina Abdullahi H
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Jag anlitade AL Städservice AB för flyttstädning och är otroligt nöjd med både bemötandet och resultatet! De var punktliga, mycket noggranna och lämnade lägenheten i perfekt skick. Allt gick smidigt och professionellt till, och det märktes att de verkligen vet vad de gör. Både jag och hyresvärden blev nöjda. Jag kan varmt rekommendera AL Städservice AB till alla som vill ha en pålitlig och effektiv städfirma vid flytt!

Annie P
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Bra kommunikation och bestämmelser inför jobbet. Mycket bra städat.

Svar från EkoClean Stockholm AB

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med både kommunikationen och städningen. Det betyder mycket för oss!

Ulrika E
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Trevlig kontakt, hörde av sig till mig dagen innan o stämde av flyttstädningen som skulle göras. Kom i tid aktuell dag och väl utfört sarbere.

Ihsan S
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Det gällde flyttstädning av vårt gamla hus. Den gjordes gedigen och noggrant.

Indrojeet M
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Very professional and excellent moving cleaning. Very much recommend the service from AL Städservice.

Svar från EkoClean Stockholm AB

Thank you so much for taking the time to leave a review! Your feedback truly means the world to us. We’re so happy to hear that you’re satisfied, and it’s customers like you who make our work so rewarding. Please don’t hesitate to reach out if there’s anything we can assist you with in the future – you’re always warmly welcome back! 💛

Michael H
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Har funkat mkt bra för att sköta städning för vårt AirBnB. Har alltid kunnat rycka in även med kort varsel, lätta och trevliga att ha att göra med. Uppskattar att Imishka kunde improvisera och lösa oväntade problem när gäster varit lite extra krångliga ibland.

Gabriella R
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Professionella och trevliga. Rekommenderar!

Natalie N
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Mycket bra städning av personer som vet vad städning innebär! Hade flyttstädning men allt stank curry och vst så skitigt ( köpt en bostad och skulle flytta in). Ringde dit städ firman men behövde riktig städning och ringde AL. De kom på 60 minuter och nu är det rent och städat på riktigt! Dvs rent på riktigt!!!!

Arseni A
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Trygg och pålitlig samarbetspartner.

Michael H
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Bra städat lätta att få kontakt med Tog lite lång tid att få faktura

Ragnhild Elisabeth E
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Väl utförd städning. Ugn och diskmaskin mycket rena. Jag är helnöjd.

Kimberly Ruth Janet S
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Jag är väldigt nöjd med min städning. De är oroligt duktiga på det de gör. Jag skulle recommender de utan tvekan.

Anna S
Skrev om EkoClean Stockholm AB

AL Städservice städar i vår församling och gör det väldigt bra! De är jättenoggranna och städar saker som vårt tidigare städföretag inte gjorde och öht de städar så mycket bättre än det tidigare företaget. Allt funkar jättebra! Även kommunikationen med arbetsledningen fungerar mycket bra - hjälpsamt, vänligt och tydliga besked. Vi är mycket nöjda!

Svar från EkoClean Stockholm AB

Stort tack Anna för att du tog din tid och skrev detta fint omdöme om oss, vi ser fram emot ett långt samarbete med er, och kommer att hålla eran fina kyrkan i topp kvalité.

Jan R
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Mycket nöjd ! Rent och snyggt trevlig personal.

Svar från EkoClean Stockholm AB

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med vår service och att allt gick snabbt och enkelt. Vår personal uppskattar verkligen din feedback. Hör gärna av dig om du behöver hjälp igen i framtiden!

Christina F
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Snabb och tydlig kommunikation. Lyhörd för situationen. Jag använde för städning av dödsbo och det erbjöds smidiga lösningar för överlämnande av nycklar så att jag inte behövde möta upp vid lägenheten. Trots att jag var sent ute med beställning var städningen utförd i god tid. Toppen!

Tarja L
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Bra utfört arbete, positiva och trevliga utförare. Al städ är lyhörda och vill ha nöjda kunder

Rebecka L
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Väldigt smidigt med både bokning, kommunikation och fläckfri städning! Mycket nöjd!

Haninge Bilpark
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Bokade via offerta och behövde en slutstädning omgående, det löste dom snabbt och enkelt, mycket nöjd

Alfred W
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Toppenbra! Ingen anmärkning. Rekommenderar.

Svar från EkoClean Stockholm AB

Stork tack för att du tog din tid och skrev detta fina omdöme om oss.

Maria D
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Mycket noggrant arbete och kommunikationen var mycket enkel. Det var verkligen trevligt att de tog sig tid att diskutera våra specifika behov som familj.

Svar från EkoClean Stockholm AB

Hej Diana! Stort tack för att du anlita oss ännu igen. vi ser fram emot att hjälpa dig!

Mushtaq A
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Trevliga personal Professionella städ personal Väldigt trevlig bemötande vid möte. Stark rekommenderar Utfört en flyttstädning i Jordbro

Svar från EkoClean Stockholm AB

Tack Mushtaq för att du tycker att vi är professionella i vårt arbete!

Nadia Z
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Jag anlitade AL städ service för hemstädning, och jag är verkligen imponerad! De var professionella, punktliga och noggranna i sitt arbete. Varenda yta var skinande ren, och de tog sig tid att se till att allt blev perfekt. Kommunikationen var smidig, och personalen var både trevlig och serviceinriktad. Det märks att de bryr sig om sina kunder och levererar hög kvalitet. Jag kommer definitivt att anlita dem igen och kan varmt rekommendera dem till alla som söker en pålitlig städfirma! Tack för ett fantastiskt jobb!

Svar från EkoClean Stockholm AB

Tack Nadia för att du tog din tid att, lämna ett fint omdöme 🙏

Elizaveta B
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Jag är verkligen nöjd med Al städ! De var punktliga, noggranna och gjorde ett fantastiskt jobb. Det var en så skön känsla att komma hem till ett rent och fräscht hem. Dessutom var de väldigt trevliga och lyhörda. Jag skulle verkligen rekommendera dem till alla som vill ha proffsig och noggrann städning!

Svar från EkoClean Stockholm AB

Stort tack för fina omdömen! Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.

Olle H
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Väldigt bra städning, noggranna och ordnig och reda. Och priffsigt och trevligt bemötande i alla kontakter.

Svar från EkoClean Stockholm AB

Tack Olle för fina omdömen 🙏 vi är glada att du är nöjd med oss!

Lina N
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Trevligt bemötande och bra utförd flyttstädning av vår lägenhet!

Svar från EkoClean Stockholm AB

Tack Lina för att du tog din tid att, lämna ett fint omdöme!

Emma E
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Bra kundbemötande och ett bra resultat, utan anmärkning. Med vänliga hälsningar - En nöjd kund

Svar från EkoClean Stockholm AB

Hej! Emma stort tack för omdömen.

Pia Viola W
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Höll det som lovades gällande flyttstädning.

Svar från EkoClean Stockholm AB

Hej! tack Pia, vi ser alltid att utföra det vi har lovat till kunder.

Kerstin J
Skrev om EkoClean Stockholm AB

hon som städar är så trevlig och bra tyvär kommer jag inte ihåg vad hon heter

Svar från EkoClean Stockholm AB

Tack för för fina omdömen kära Kerstin!

Jan H
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Vänligt och just bemötande. energiska städerskor. Flexibla när jag har velat ändra dag

Svar från EkoClean Stockholm AB

Tack för goda omdömen kära Jan.

Fredrik F
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Anlitade AL städservice för flyttstädning. Städningen de utförde var noggrant utförd samt på utsatt tid. Utöver själva städningen får AL städservice en guldstjärna för att plockade de ihop de grejer som råkat glömmas kvar, lite varstans i huset. De lade upp allt snyggt och prydligt så jag kunde hämta upp dessa efter städningen var klar. Högsta betyg! Kan varmt rekommendera AL städservice!

Svar från EkoClean Stockholm AB

Stort tack för din tid och så fint omdöme. God Jul))

Britt K
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Vill verkligen rekommendera AL Städservice för ett mycket trevligt och professionellt bemötande från första kontakten. Flickorna som gjorde flyttstädning i villan som jag flyttade ifrån gjorde ett fantastiskt arbete och allt var skinande rent och så fint överallt. Och så trevliga och duktiga och noggranna. Ansvarig chef för företaget vill jag ge högsta betyg för så trevligt bemötande och kompetens. Såå bara bästa beröm till företaget med chef och anställda ! Ett företag som jag rekommenderar till vänner och bekanta och som jag kommer att anlita vid kommande städ och fönsterputs!

Svar från EkoClean Stockholm AB

Hej Britt! Tack för att du tog din tid och skrev så gott om oss. Du är underbar 🌸 vi ser fram emot att hjälpa dig igen 🙏

Latifa S
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Så otroligt bra städat. Kommer att anlita dom igen. Hela lägenheten glänste och fönstret blänkte. Rekommenderar.

Svar från EkoClean Stockholm AB

Tack så mycket för fina omdömen!

Zelimkhan D
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Mycket nöjd med bolaget AL , utförde ett professionellt arbete , med mycket trevligt kund bemötande, driven och väldigt trevlig Chef. Ett företag man kan lita på. Varmt rekommenderar!

Svar från EkoClean Stockholm AB

Stort tack! Vi är glada för att ni tycker så gott om oss.

Anneli V
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Hej. Det hösta betyget till städhjälpen. Jag är mycket nöljd. Kan du möjligen skicka en offert på vanlig städhjälp hemma som vi pratade om? Med vänlig hälsning, Anneli Veikkosdotter

Svar från EkoClean Stockholm AB

Stort tack för fina omdömen , vi är glada att hjälpa er framöver igen!

Aminat D
Skrev om EkoClean Stockholm AB

Vi är väldigt nöjda med AL Städservice. Service kommunikation samt planering , lätt att komma i kontakt ,vi är super nöjda. Kan varmt rekommendera!

Svar från EkoClean Stockholm AB

Hej! Tack för att du har nämt så positiva ting om oss! Vi är glada för det!