Elda Stockholm Järfälla

Elda Stockholm Järfälla

Ring 08-714 85 00 www.elda-stockholm.se
Omdömen totalt
2
Snittbetyg
1.0
Skriv ett omdöme

2 omdömen om Elda Stockholm Järfälla

Visar 2 omdömen med 1.0 i snittbetyg
Alessandro C
Skrev om Elda Stockholm Järfälla

Ett skämt! AKTA er! Läs noggrant villkoren i avtalet som kommer endast efter lagt order. Man tar avstånd från alla ansvar. Otroligt dålig och oproffsigt bemötande av den ansvarig i butiken. De försökte installera ett öppenspis hos oss med fel metod och försökte lägga all ansvar på oss. Såklart utan att lyckas men det tog mer än sex månader och 6 försök. KATASTROF! Nu fick jag även en faktura på ROT-avdraget då installationen har dröjt och under tiden har passerat max-beloppet.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Svar från Elda Stockholm Järfälla

Ett mynt har alltid två sidor. Att man skall läsa våra allmänna villkor är något vi uppmanar alla att göra, innan man lägger en order, inte efteråt. Att du sedan har utnyttjat hela ditt rotavdrag är ju inget vi kan påverka, detta är ju regler som skattemyndigheten satt upp, inte vi. Alla har rätt till rotavdrag, men bara upp till ett visst belopp, att du har utnyttjat hela ditt rotavdrag är inget vi kan hjälpa eller borde kunna lastas för.

KERSTIN L
Skrev om Elda Stockholm Järfälla

Köp och installation av kamin vintern 2019/2020. Trevlig och kompetent personal i butiken men när det var dags för installation av kaminen hade Elda butiken lämnat över detta till en utländsk underleverantör som var både oseriös och okunnig. De använde ingen som helst säkerhetsutrustning när de arbetade på taket och takbryggan monterade de sist av allt. De borrade hålet i taket på fel ställe, de monterade kaminen fel och fick komma tillbaka flera gånger då de hade fel delar. Enligt personal på Elda butiken har de haft stora... 

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela

Filtrera omdömen