Björn var framåt och positiv. Lagomt drivande utan att pusha för hårt. Ett par visningar krävdes det, men alltid så det funkade för oss. Lätt att nå och snabb att återkoppla
Björn Alström
Björn Alström är mäklare på Fastighetsbyrån Bålsta
.Björn Alström har varit registrerad mäklare sedan 2010-01. Björn Alström har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-03 och har fått 190 omdömen med ett betyg på 4.7. Björn Alström har haft 28 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
190 omdömen om Björn Alström
En trevlig och engagerad person Björn är. Han kom med förslag på bostad när han visste vad jag letar efter. Han var snabb på att svara när jag hade funderingar och frågor kring något. Lätt att samarbeta med och få tag på vid behov.
Bålstas bästa mäklare! Trygghet och professionalitet genom hela försäljningen.
Jag upplever Björn förtroendeingivande, kunnig, trevlig och ärlig. Han har på ett tydligt och hjälpsamt sätt tagit oss genom försäljningsprocessen. Vi är mycket nöjda!
Björn gav ett bra bra intryck, proffsig, tillgänglig och flexibel med visning. Han svarade snabbt på frågor kring objektet och tog direkt kontakt med ägaren för svar om han inte hade dom själv. Överlag gott intryck.
Vi blev mycket väl bemötta av mäklare Björn som gav oss god tid att titta och ställa frågor. Ett professionellt och snabbt förlopp genom hela affären. Vi kände oss mycket trygga. Vi kan varmt rekommendera fastighetsbyrån och Björn Alström.
Mycket trevligt bemötande, snabb återkoppling och bra service.
Vi är väldigt nöjda med vår upplevelse av Björn Alström på Fastighetsbyrån i Bålsta. Från första mötet kände vi oss trygga med hans professionella bemötande, tydliga kommunikation och goda lokalkännedom. Björn var engagerad, tillgänglig och höll oss uppdaterade genom hela försäljningsprocessen. Han var lyhörd för våra önskemål och gav bra råd längs vägen. Försäljningen gick snabbt och smidigt, och resultatet överträffade våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Björn till andra som går i säljtankar.
Kunnig med stort kontaktnät tänker på kunden först
Björn är mycket professionell och ger ett lugnt intryck. Återkopplar hela tiden samt är mycket mån om kunden. Är även ärlig. Rekommenderar honom verkligen.