en av dem bästa mäklarna i bålsta
Terese Lindroth
Terese Lindroth är mäklare på Fastighetsbyrån Bålsta
.Terese Lindroth har varit registrerad mäklare sedan 2017-11. Terese Lindroth har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 422 omdömen med ett betyg på 4.9. Terese Lindroth har haft 62 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
Ingen dag är den andra lik och jag älskar att träffa nya människor varje dag. Yrket är prestationsbaserat och jag kan styra mycket själv. Jag brinner för riktigt nöjda kunder!
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Min positiva energi, trygghet och lokalkännedom är några av mina styrkor. Efter många års erfarenhet av relationsbaserade affärer har jag bl.a. lärt mig att vara lyhörd och målmedveten. Mitt arbetssätt präglas av struktur och effektivitet.
Vad gör du helst på fritiden?
Min fritid ägnar jag främst åt träning och mina tre hundar. Jag älskar att varva ner med fysiska aktiviteter och härliga skogspromenader.
2025-09 - 2026-08
422 omdömen om Terese Lindroth
Vi köpte av henne och kontaktade självklart henne när vi skulle sälja. Snabb och proffsig rekommenderar henne👍
Vi vill ge Terese Lindroth våra allra bästa rekommendationer. Från första mötet till avslutad försäljning har hon visat ett fantastiskt engagemang, hög professionalism och ett starkt driv. Hennes positiva energi, tydliga kommunikation och genuint trevliga bemötande gjorde hela försäljningsresan smidig och trygg. Vi är väldigt nöjda med både processen och slutresultatet och skulle utan tvekan anlita Terese igen.
Väldigt snabb, professionell och lyhörd. Alltid hjälpsam när man har frågor. Så tacksam för all hjälp både med försäljning av hus och köp av lägenhet :). Rekommenderas varmt!!
Tydlig, trygg, trevlig och snabb i vändningarna. Precis bäst
Mycket professionell, lyhörd och entusiatisk. Har bara goda saker att säga. Rekommenderas varmt!
Mycket professionellt och varmt bemötande. Fick direkt uppfattningen att hon är väldigt kunnig och engagerad :). Snabb och går alltid att få tag på, vilket är viktigt som kund när man vill ha snabba svar. Mycket hjälpsam och tillmötesgående gällande hela processen. Rekommenderas å det varmaste!!! 5/5 stjärnor.
Professionell och förstående. Känns som en medmänniska snarare än en "ren säljare"
Terese levererade över förväntan, huset var sålt innan det kom ut till försäljning. Terese är professionell, trevlig och lyhörd. Rekommenderas varmt!
Hon har ett väldigt proffsigt bemötande även utanför kontorstid hon sätter kunderna i fullt fokus