Sena leveranser, fel på dokument som skulle undertecknas. Otydlig om datum för tillträde, syftet var ett tidigare men det nonchalerades. Fel information till bank och lantmäterie gällande pantbrev.
Terese Lindroth
Terese Lindroth är mäklare på Fastighetsbyrån Bålsta
.Terese Lindroth har varit registrerad mäklare sedan 2017-11. Terese Lindroth har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 384 omdömen med ett betyg på 4.9. Terese Lindroth har haft 60 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
Ingen dag är den andra lik och jag älskar att träffa nya människor varje dag. Yrket är prestationsbaserat och jag kan styra mycket själv. Jag brinner för riktigt nöjda kunder!
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Min positiva energi, trygghet och lokalkännedom är några av mina styrkor. Efter många års erfarenhet av relationsbaserade affärer har jag bl.a. lärt mig att vara lyhörd och målmedveten. Mitt arbetssätt präglas av struktur och effektivitet.
Vad gör du helst på fritiden?
Min fritid ägnar jag främst åt träning och mina tre hundar. Jag älskar att varva ner med fysiska aktiviteter och härliga skogspromenader.
2024-12 - 2025-11
384 omdömen om Terese Lindroth
Jättetråkigt att du känner så! Jag kontaktar dig.
Engagerad och positiv. Svarar snabbt och tydligt på frågor och funderingar. Terese har varit guld värd för oss under vår försäljning!
Utmärkt kommunikatör och trevlig mäklare. Rekommenderas.
Supernöjda! Rekommenderar verkligen.
Från första kontakten har Terese utstrålat ett varmt och välkomnande bemötande som fick mig att känna mig trygg genom hela processen. Hennes engagemang, tydliga kommunikation och snabba uppföljningar gjorde att jag alltid kände mig informerad och säker i mitt beslut. Jag har mött flera mäklare under min bostadsresa, men ingen som Terese – hennes professionalism kombinerad med ett genuint personligt engagemang gjorde all skillnad. För mig var Terese helt enkelt den rätta mäklaren.
Terese är väldigt proffsig och det har känts tryggt och enkelt hela vägen.
Kunnig, aktiv, mycket trevlig och professionell.
Terese helped us to sign the first home contract of us in Sweden.She welcomed us and gave us the valuable information. She is really helpful and always open for the questions. We will be new in that area, so I hope we will get more help from her in future as well.
Terese was helpful and transparent thoughout the process.
Hjälpt oss sälja huset. Alltid varit tillgänglig, svarat snabbt. En bra mäklare.