Roberto Gonzalez

Roberto Gonzalez

Roberto Gonzalez är mäklare på Fastighetsbyrån Danderyd

Roberto Gonzalez har varit registrerad mäklare sedan 2023-05. Roberto Gonzalez har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 116 omdömen med ett betyg på 4.9. Roberto Gonzalez har haft 33 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

116 omdömen om Roberto Gonzalez

Sedan starten hos Reco 2024
Azib Mohammad B
Djursholm

Vi är otroligt nöjda med Roberto. Som köpare kände vi oss otroligt välkomna, lyssnade på och trygga genom hela processen. Han var transparent, svarade snabbt på alla våra frågor och visade stor kunskap om fastigheten. En mycket professionell och trevlig mäklare som vi varmt kan rekommendera!

Susanna W
Djursholm

Tack vare hans strategi, uppföljning och förhandlingar fick vi både fler seriösa spekulanter och ett bättre slutpris än vi förväntat oss. Skulle utan tvekan anlita honom igen. Roberto kan verkligen Djursholm.

Sverker S
Stocksund

Roberto har alla egenskaper vi sökte hos vår mäklare; kunnig, välstrukturerad och förtroendeingivande med ett stort fokus. Våra varmaste rekommendationer och tack för ett bra stöd i säljprocessen.

Svar från Roberto Gonzalez

Stort tack för era fina ord och ert förtroende genom hela försäljningsprocessen. Det har varit ett nöje att få hjälpa er med er husförsäljning. Jag uppskattar verkligen era rekommendationer och är glad att ni känt er trygga och väl omhändertagna från start till mål. Jag önskar er all lycka till i nästa kapitel! Er mäklare/ Roberto

Håkan S
Stocksund

Vi har enbart positiva erfarenheter av det jobb Roberto gjort i samband med köpet av vårt nya boende. Han var verkligen lyhörd under våra första kontakter, kände direkt av våra behov och presenterade denna bostad för oss. Bostaden hade allt som han utlovade och själva säljprocessen gick mycket smidigare och fortare än förväntat. Kan därför varmt rekommendera honom och om det blir aktuellt, kommer vi absolut att anlita honom igen.

Svar från Roberto Gonzalez

Stort tack för ert fina omdöme och för ert förtroende! Det betyder mycket att höra att ni kände er lyssnade på och att jag kunde hjälpa er att hitta ett hem som motsvarade era förväntningar. Jag är glad att hela processen blev smidig och att ni kände er trygga från första kontakten till avslutat köp. Jag önskar er all lycka och många fina stunder i ert nya hus och jag hjälper er gärna igen den dagen det blir aktuellt! Er mäklare/ Roberto

Leyla G
Stocksund

Roberto hittade familjens drömhus för oss، Stor tack för allt jobb ❤️.

Svar från Roberto Gonzalez

Stort tack för de fina orden! ❤️ Det har varit ett stort nöje att få hjälpa er hitta familjens drömhus. Er glädje betyder mycket för mig, och jag är verkligen tacksam för ert förtroende genom hela processen. Jag önskar er all lycka och många fantastiska minnen i ert nya hem! Er mäklare/ Roberto

Samantha R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Roberto Gonzalez en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Danderyd Klingsta

Blixt snabb, oerhört kompetent, mycket trevlig och varm.

Sebastian P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Roberto Gonzalez en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Danderyd Klingsta

Fint med dialogen, bra kundbemötande, och mycket flexibilitet angående visningar och svara på sms

Charlotte Siv Elisabet L
Berga

Roberto har varit mycket trevlig, professionell och engagerad genom hela försäljningen. Han höll oss väl uppdaterade hela tiden och vi kände oss trygga med honom. Vi kan verkligen rekommendera Roberto. Charlotte L

Bo B
Djursholm

Trevlig person som kan sitt jobb. Korrekt och saklig.

Albert W
Kevinge

Jag hade bara bra erfarenheter av Roberto. Han var professionell, kunnig och hjälpte mig med att tipsa och guida mig genom försäljningen. Jag fick kontinuerlig information om nuläget på visning och försäljningssiffor och var det något som jag hade funderingar över kunde jag ringa/skriva till honom. Jag kan starkt rekommendera Roberto!