Shervin Hashemi

Shervin Hashemi

Shervin Hashemi är mäklare på Fastighetsbyrån Danderyd

Shervin Hashemi har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Shervin Hashemi har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 296 omdömen med ett betyg på 4.9. Shervin Hashemi har haft 76 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

296 omdömen om Shervin Hashemi

Sedan starten hos Reco 2022
Yvonne S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Danderyd

Proffesionellt och trevligt bemötande. Erfaren och duktig mäklare.

Christina W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Mörbyskogen

Trevligt bemötande. Gav bra information. Öppen för alla frågor och svarade intresserat.

Nicolas Erik Gilles M
Mörbybacken

Du levererade som du brukar. Tack för samarbetet och att du fick lägenheten såld. Gick snabbt och enkelt🏆🥇Danderyds bästa mäklare 🏆🥇

Rikard W
Mörbyskogen

Tydlig och lätt att prata med, svarade på alla våra frågor och funderingar. Hade en förståelse för att det var våran första gång som köpare av lägenhet och var då extra tydlig med allt.

Linn E
Mörbyskogen

Shervin är otroligt engagerad och får en att känna sig trygg genom hela resan. Han lyckades uppnå mitt förväntade pris trots en utmanande marknad. Väldigt nöjd!

Bertil Magnus L
Enebyberg

Lyhörd för argument, duktig säljare utan att vara påflugen. Snabb och energisk,

Monika Elisabet L
Enebyberg

Engagerad, hjälpsam, snabb och mycket lätt att ha att göra med.

Filip H
Danderyd Klingsta

Shervin är en mäklare med både driv, proffsighet och känsla för detaljer. Vid vårt första möte var han väl förberedd och hade en tydlig plan för förmedlingsuppdraget som sedan följdes. Han fäste stor vikt vid att presentera vårt hus på bästa sätt och hade ett bra team runt sig. Under processen har han varit tillgänglig, noga med detaljer vilket gjorde hela processen enkel och trygg för oss som säljare. I en tuff marknad levererade enligt våra förväntningar så vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera den som går i säljartankar att anlita Shervin.

Elham K
Köpte sitt hus med hjälp av Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Danderyd Nora

Shervin has been very helpful and answering all the question during the whole process of buying.

Ulrika L
Köpte sitt hus med hjälp av Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Enebyberg

Shervin var trevlig, påläst och tydlig. Hjälpsam och flexibel för omvisning och kontraktsskrivning. Svarade och återkopplade snabbt.