Shervin Hashemi

Shervin Hashemi

Shervin Hashemi är mäklare på Fastighetsbyrån Danderyd

Shervin Hashemi har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Shervin Hashemi har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 349 omdömen med ett betyg på 4.9. Shervin Hashemi har haft 59 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

349 omdömen om Shervin Hashemi

Sedan starten hos Reco 2022
Eric N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Mörbyskogen

Nöjda med försäljningen av vår lägenhet. Proffsig och duktig mäklare.

Carolina C
Köpte sitt hus med hjälp av Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Enebyberg

Shervin gav ett seriöst och professionellt intryck. Han var lugn, saklig, kunnig och förmedlade trygghet. Vi som köpare kändes oss trygga och samtidigt hörda i vår situation utan att känna oss pushade eller att han "bara jobbade för säljarna", utan att han ville få till en bra affär för alla parter. Sammanfattningsvis en pålitlig mäklare, i vår mening!

Rasmus Z
Köpte sin lägenhet med hjälp av Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Kevinge

Mkt bra bemött, visade verkligen personligt engagemang genomgående. Förklarar områdets historik och hjälpte till att ge en så bra överblick på skicket hos lägenheten(i detta fall) som möjligt. Uppriktigt med raka puckar, hjälpsamt och schysst helhetsintryck. Rekommenderar Shervin varmt!

Soheil S
Danderyd

Shervin sålde min bostad och jag är väldigt nöjd. Med en tydlig plan, bra kommunikation och effektiv hantering av processen gick detta över min förväntan. Vi fick ett pris jag är väldigt nöjd med och ett resultat som matchade det vi siktade på. Rekommenderas varmt!

Johan G
Sålde sitt hus med hjälp av Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Enebyberg

Kan varmt rekommendera Shervin, han gjorde ett utmärkt jobb vid försäljning av vårt hus. Effektiv, tillmötesgående och professionell.

Daniella D
Kevinge

Shervin var väldigt professionell genom hela processen, gav många bra insikter!

Dödsbo Efter Hildegard O
Kevinge

Shervin tog sig an uppdraget med hög grad av energi och kunnande och våra förväntningar på en snabb och smidig affär överträffades med råge. Med god kännedom om Danderyd och med stor kundkrets kunde vi genomföra en affär på kort tid med mycket gott resultat. Vi kan verkligen rekommendera Shervin och vill även lyfta fram hans positiva inställning och lyhördhet för såväl säljare som köpare.

Ellinor N
Sätra Äng

Shervin har skött försäljningen av en bostadsrätt till mig på ett mycket trevligt & kunnigt sätt. Han har varit behjälplig med frågor vad gäller lägenheten på ett mycket bra sätt.

Isabel Eduarda M
Mörbylund

Great experience from start to finish. Always available, great advice, and handled everything smoothly. Highly recommend!

Sofie B
Kevinge

Väldigt nöjd. Shervin skötte försäljningen av vår lägenhet otroligt snabbt innan visning.