Amanda Fåglum
Amanda Fåglum är mäklare på Fastighetsbyrån Falkenberg
.Amanda Fåglum har varit registrerad mäklare sedan 2015-01. Amanda Fåglum har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-01 och har fått 149 omdömen med ett betyg på 4.8. Amanda Fåglum har haft 29 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
149 omdömen om Amanda Fåglum
Sedan starten hos Reco 2017
sålde sitt hus med hjälp av Amanda Fåglum en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Andra gången vi anlitat Amanda Fåglum. Mycket trevlig, tydlig vid information, regelbunden återkoppling och perfekt samarbete.
Kommer utan tvekan anlita Amanda vid ev ytterligare försäljning. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Amanda Fåglum en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Kanon bra tjej
Är jätte nöjd -
sålde sitt hus med hjälp av Amanda Fåglum en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Engagerad, proffesionell och tydlig. Hade rekomenderat Amanda alla dagar i veckan.
Blev bemött på ett trevligt och positivt sätt . Vi valde Amanda för att vi var nöjda med henne när vi köpte lägenheten för 3 år sedan . Vi hade också tur som fick den såld före visning. Skulle gärna välja Amanda igen om det vore aktuellt .Mvh Sylvia Längö
köpte sin lägenhet med hjälp av Amanda Fåglum en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Jätte bra , snäll, ansvarig, vi är jätte nöjda
Vi vill tacka för allt. -
Mycket bra.
Hon levde med bravur upp till våra förväntningar.
Jag har bara positivt att säga om Amanda som vår mäklare. -
sålde sitt hus med hjälp av Amanda Fåglum en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Mycket nöjd med mäklarens jobbet.Duktig mäklare.
Helt suverän. En trygg person för mig som var helt okunnig på fastighetsaffärer.
köpte sitt hus med hjälp av Amanda Fåglum en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Trevligt och professionellt bemötande och bra återkoppling under hela processen.
Saklig och grundlig genomgång av avtal och villkor både för säljare och köpare.
Känner mig trygg och nöjd med mitt köp. -
köpte sitt hus med hjälp av Amanda Fåglum en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Vänligt och proffsigt bemötande. Flexibel och lösningsorienterad.
Man känner att Amanda försöker göra sitt yttersta för oss.