Olle Ljungström

Olle Ljungström

4.5 / 5 baserat på 47 omdömen

Olle Ljungström är mäklare på Fastighetsbyrån Falkenberg

.

Olle Ljungström har varit registrerad mäklare sedan 2009-03. Olle Ljungström har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-08 och har fått 47 omdömen med ett betyg på 4.5. Olle Ljungström har haft 25 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

Olle Ljungström är utöver Fastighetsmäklare även Kontorschef på kontoret i Falkenberg och har därför inte endast fokus på mäklarrollen.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag har efter många år i branschen bra koll på Falkenberg och dess olika områden. Jag har lärt mig att lyssna av vad du som säljare och köpare vill ha ut av affären, och vad som är viktigast för just dig. Jag låter dig vara med i hela processen. Att köpa och sälja hus är ett samarbete mellan oss mäklare och dig som uppdragsgivare.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det är ett fritt jobb där jag träffar många människor och familjer som är i olika stadier i livet. Att få hjälpa dem i sin antagligen största affär, och att hitta deras drömboende. Som kontorschef på Fastighetsbyrån i Falkenberg möts jag ständigt av nya utmaningar!

Vad gör du helst på fritiden?
Umgås med familj och vänner. Reser gärna till värmen när tillfälle ges.
  • 98%

    Andel tillfrågade kunder

  • 25

    Försäljningar

    2022-03 - 2023-02

47 omdömen om Olle Ljungström

Sedan starten hos Reco 2017