Fastighetsbyrån Falkenberg

Fastighetsbyrån Falkenberg

• BadgeSevenYears
4.7
Ring 0346-840 70 Dela

Falkenberg - Hitta det här! Ja precis, här i Falkenberg kan du hitta ditt nästa boende vid kusten eller i inlandet i vacker miljö och på smidigt pendlingsavstånd till Göteborg. Här finns bostadsrätter, radhus, villor, gårdar...vilken typ av boende du än söker kan du hitta det här, just som kommunens slogan säger. Falkenberg...

677 omdömen om Fastighetsbyrån Falkenberg

Sedan starten hos Reco 2013

Zeinab Al S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Herder en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Falkagård

Super duktig. Svarar alltid snabbt tillbaka. Lyssnar på hur man vill ha det. Allt gick super smidigt.

Robin J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Amanda Fåglum en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Västra Gärdet

Amanda fixade lägenheten åt mig 2019 så det var självklart att jag skulle be henne om att hjälpa mig med försäljningen nu fyra år senare. Amanda är alltid trevlig, positiv och mån om att man ska finna rätt boende.

Inger Solveig Gunilla R
Morup

Vi har stort förtroende för Amanda. Hon har full koll på bostadsmarknaden och är väldigt engagerad. Trots de dåliga tider som varit nu för att sälja hus så har Amanda tålmodigt jobbat på för att få vår husaffär att gå i hamn. Jag är tacksam för att hon ringde mej ofta och höll mej uppdaterad. Det kändes lugnande och tryggt.

Jenny B
Köpte sitt hus med hjälp av Anton Andersson en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Skrea Strand

Supertrevlig, hjälpsam och noggrann. Rekommenderas varmt!

Bertil H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Amanda Fåglum en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Västra Gärdet

Amanda hade väldigt bra koll på alla frågor som jag som köpare hade och var tillgänglig, trevlig och professionell under hela processen.

Pia H
Köpte sitt hus med hjälp av Diana Kristensen en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Skrea Strand

Bra, trevlig. Synd att hon blev sjuk.

Ronja Z
Sålde sin lägenhet med hjälp av Diana Kristensen en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Centrum

Diana Kristensen är både kompetent, intelligent och väldigt effektiv mäklare. Hon sålde min bostad i rekordfart i huset där många står osålda i dessa tider är det inte lätt... Kan varmt rekommendera denna kompetenta kvinnan. Väldigt roligt att samarbeta med är hon också. Tack Diana 😊 Även min varmaste Tack till Jens Pelland som jag tidigare köpte min nuvarande lgh. Väldigt lyhörd och effektiv mäklare.Du är en pärla också 😊 Ni båda har verkligen hjälp mig i mina affärer. Det har betytt väldigt mycket i just den tiden i...

Stig A
Centrum

Noggrann, punktlig, trevlig. Kunnig o vi kan rekommendera Amanda som fastighetsmäklare.

Jenifer H
Centrum

Mycket hjälpsam och lättillgänglig!

Andreas K
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Herder en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Skogstorp

Bra hjälp och en trygg affär.

Lisen S
Ringsegård

Glad, tålmodig, klok och dessutom Göteborgare! Toppen ju!

Susanne L
Sålde sitt hus med hjälp av Anton Andersson en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Skrea Strand

En mycket kunnig mäklare som är väl insatt i bostadsmarknaden i och runtomkring Falkenberg. Vi har haft ett förtroendeingivande samarbete med Anton samt blivit väl omhändertagna och bemötta på ett trevligt och positivt sätt. Det har vi uppfattat som lugnade och bettryggande, på dagens oroliga bostadsmarknad. Vi kan varmt rekommendera Anton Andersson och Fastighetsbyrån i Falkenberg! Landegrens

Eva Ann-Christin A
Ringsegård

En mycket engagerande trevlig mäklare

Stig A
Ringsegård

Anton är väldigt engagerad, trevlig kille går in för sitt jobb

Mona P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Olle Ljungström en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Bacchus

Proffsig och vänlig. Får en uppfattning att han kunnig och vet vad han pratar om. Han svarar på dina frågor och kan ge vissa råd om man behöver.

Niklas P
Bacchus

Trevlig mäklare och det känns tryggt när han håller i allt som har med försäljningen att göra.

Yvonne W
Olofsbo

Amanda bemöter sina köpare (och säljare) på ett mycket professionellt sätt. Under en visning är hon saklig och påläst om objektet. Skulle det uppkomma någon fråga som hon inte kan svara på återkommer hon med svar snarast. Hon är kunnig och kan på ett sakligt sätt förklara regler, lagar etc. vid ex. kontraktsskrivning. Mina erfarenheter av Amandas professionalism som mäklare är både som säljare och köpare, jag har i båda fallen känt mig mycket trygg.

Maj Berit Saga A
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Herder en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Heberg

Lugn kan sin sak. Hon har gjort ett toppen jobb. Klarade av att sälja huset på kort tid. Hon är toppen.

Anna J
Köpte sitt hus med hjälp av Jens Pelland en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Skrea Strand

Han var forcerad och stressad. Jag upplevde honom även som disträ Han ringde även och frågade var vi va innan utsatt tid för visning Fick inga klara svar om de frågor vi hade, blev hänvisade att söka svar själva

Marcus J
Köpte sitt hus med hjälp av Jens Pelland en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Skrea Strand

Vi uppfattade honom väldigt forcerad och stressad

Christina L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Olle Ljungström en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Hjortsberg

Vi blev bemötta med respekt av mäklaren. Han uppfyllde de förväntningar vi hade på en mäklare. Han är kunnig, lugn, lyssnande, stresstålig, professionell och kom med goda råd. Tyvärr var inte Olle med vid försäljningen av vår bostad, då han hade semester och vi saknade honom.

Fastighetsbyrån Falkenberg gillar detta
Ing-Marie A
Olofsbo

Gav uppdraget mycket tid och energi, vilket gav ett utmärkt utfall. Tydlig information, snabb återkoppling och inte minst ett väldigt trevligt bemötande både till säljare och köpare. Mycket nöjd.

Christina E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anton Andersson en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Stafsinge

Mycket bra och trevlig säljare. Bra på ta folk och beskriva på ett enkelt sätt och visa. Kan varmt rekomendera honom till säljare och köpare.

Daniel T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anton Andersson en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Stafsinge

Bra mäklare som är enkel att nå på telefon. Driven och engagerad. Rekommenderar denna mäklaren starkt.

Inga G
Okome

Utmärkt i alla avseenden. Vänlig proffsig effektiv!

Johan P
Centrum

Anton visade ett stort engagemang under hela processen. Han såg tidigt till att koppla ihop vår lägenhet med intressenter som sökte lägenheter av samma typ. Genom Antons arbete lyckades vi nå ett avslut och till vårt begärda pris när den fortsatt ”bara” låg som på-gång.

Anneli C
Sålde sitt hus med hjälp av Olle Ljungström en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Sandkärr

Olle har haft ett fint och förtroendeingivande bemötande genom hela säljprocessen. En stor kunskap om marknaden och området där fastigheten var belägen. Proffsigt och tryggt!!

Anita L
Skrea Strand

Anton var positiv och hade ett gott bemötande till mig som kund. Anton var bra på att återkoppla och hålla mig underrättad under hela processen. Anton är ny på jobbet, vilket han oxå informerade om, det var bra tycker jag att Anton informerade om det.

Natalie L
Gällared

Tålmodig och proffsig. Upplevs som väldig snäll och känns inte dumt att ställa dumma frågor.

Bengt K
Olofsbo

Vi har sålt en stuga mha Amanda tidigare. Mycket nöjd då och blev glad när vi än en gång fick hjälp av Amanda. Hjälp är kanske fel ord för hon har gjort allt. En värdering som kändes rätt även om vi som säljare kryddade lite. Köpesumman hamnade mittemellan.. Slutförandet av affären så långt exemplariskt

Ann-Britt K
Olofsbo

Kunnig, lyhörd,trevlig,hjälpsam och glad.

Kjell B
Olofsbo

Mycket trevlig och påläst Hade väl ganska rimliga förväntningar som överensstämde rätt väl med vad Amanda åstadkom. Hon är saklig och kunnig samt har ett trevligt sätt att konversera med både kund och säljare. Hon jobbar dessutom väldigt effektivt.

Petter L

Över lag god erfarenhet!👍👍👍👍

Linda H
Olofsbo

En mäklare med hjärtat på rätt ställe! Enkel att kommunicera med, noggrann, stabil och lyhörd.

Marina Z
Köpte sin lägenhet med hjälp av Diana Kristensen en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Centrum

Vi blev väl bemötta av Diana på visningen ,då hon på proffsigt och trevligt sätt visade bostaden Diana hade även svar på de frågor vi ställde Vi är mycket nöjda.

Birgit Elisabeth L
Skogstorp

Trevlig och bra bemötande och lyssnar på kundens önskemål Och återkommer väldigt snabbt

Robert Z
Centrum

Professionellt och bra bemötande. Mycket trevlig och glad mäklare, inga konstigheter bara bra upplevelse.

Carl-Johan L
Kristineslätt

Mycket bra bemötande och proffesionellt mäklararbete utfört.

Martin G
Fajans

Kanonkille, effektiv och snabb vilket jag gillar

Ludvig A
Herting

Han kändes kanske lite för avslappnad. Men trevlig och glad. Han verkade som om han ville få klart det snabbt vilket kan både vara bra och dåligt.

Jacob G
Arvidstorp

Blev positivt bemött från början. Inga konstigheter ifall man undrade över någonting

Lars Andreas H
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Herder en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Ugglarp

Mycket bra service och stöd under hela processen

Fredrik P
Herting

Tillmötesgående och kontinuerlig kommunikation under hela processen. Väldigt engagerad och proffsig! Rekommenderas varmt.

Anna F
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Herder en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Ullared

En väldigt trevlig och tillmötesgående människa

Marie Eva-Lotta P
Långås

Trevlig och tillmötesgående och mycket duktig

Jimmy C
Skogstorp

Amanda har varit suverän genom alla dom visningar vi har varit på med henne, hon har alltid uppträtt professionellt och det märks när man har med någon som verkligen gillar sitt jobb att göra. Amanada har varit väldigt insatt i objekten hon har haft ute och haft bra koll på saker och ting, hon har levt upp till dom förväntningar vi har haft på en mäklare många gånger om. Hon var trevlig och hjälpsam vid köpet och jag kan inte annat än rekommendera Amanada!

Sebastian J
Skogstorp

Vi både köpte och sålde via Amanda. Vi kände oss trygga med henne och då man oftast har många frågor när man säljer/köper var hon väldigt tillmötesgående och svarade på alla frågor. Lugn och supertrevlig tjej. Vi hade stora önskemål om en snabb försäljning och hon levererade till 100 % . Bra kontakt hela tiden och återkopplingen va suverän. Kan varmt rekommendera henne till alla som vill sälja/köpa.

Linus W
Arvidstorp

Väldigt trevligt lätt att ha att göra med och väldigt duktiga och trevliga

Berat R
Slöinge

Köpte Villa och är Super nöjd på alla nivåer.återkoppling sker omgående. Tydlig i sina svar. Hopas på flera köp framöver. Amanda är En Mäklare att verkligen Rekommendera Tack Mvh Berat R

Elma V
Tröingeberg