Anton Andersson

Anton Andersson

Anton Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Falkenberg

Anton Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2023-03. Anton Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 11 omdömen med ett betyg på 4.8. Anton Andersson har haft 7 försäljningar sen 2023-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-05 - 2023-08

11 omdömen om Anton Andersson

Sedan starten hos Reco 2023
Jenny B
Köpte sitt hus med hjälp av Anton Andersson en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Skrea Strand

Supertrevlig, hjälpsam och noggrann. Rekommenderas varmt!

Lisen S
Ringsegård

Glad, tålmodig, klok och dessutom Göteborgare! Toppen ju!

Susanne L
Sålde sitt hus med hjälp av Anton Andersson en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Skrea Strand

En mycket kunnig mäklare som är väl insatt i bostadsmarknaden i och runtomkring Falkenberg. Vi har haft ett förtroendeingivande samarbete med Anton samt blivit väl omhändertagna och bemötta på ett trevligt och positivt sätt. Det har vi uppfattat som lugnade och bettryggande, på dagens oroliga bostadsmarknad. Vi kan varmt rekommendera Anton Andersson och Fastighetsbyrån i Falkenberg! Landegrens

Eva Ann-Christin A
Ringsegård

En mycket engagerande trevlig mäklare

Stig A
Ringsegård

Anton är väldigt engagerad, trevlig kille går in för sitt jobb

Ing-Marie A
Olofsbo

Gav uppdraget mycket tid och energi, vilket gav ett utmärkt utfall. Tydlig information, snabb återkoppling och inte minst ett väldigt trevligt bemötande både till säljare och köpare. Mycket nöjd.

Christina E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anton Andersson en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Stafsinge

Mycket bra och trevlig säljare. Bra på ta folk och beskriva på ett enkelt sätt och visa. Kan varmt rekomendera honom till säljare och köpare.

Daniel T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anton Andersson en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Stafsinge

Bra mäklare som är enkel att nå på telefon. Driven och engagerad. Rekommenderar denna mäklaren starkt.

Johan P
Centrum

Anton visade ett stort engagemang under hela processen. Han såg tidigt till att koppla ihop vår lägenhet med intressenter som sökte lägenheter av samma typ. Genom Antons arbete lyckades vi nå ett avslut och till vårt begärda pris när den fortsatt ”bara” låg som på-gång.

Anita L
Skrea Strand

Anton var positiv och hade ett gott bemötande till mig som kund. Anton var bra på att återkoppla och hålla mig underrättad under hela processen. Anton är ny på jobbet, vilket han oxå informerade om, det var bra tycker jag att Anton informerade om det.