Amanda Fåglum

Amanda Fåglum

Amanda Fåglum är mäklare på Fastighetsbyrån Falkenberg

Amanda Fåglum har varit registrerad mäklare sedan 2015-01. Amanda Fåglum har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-01 och har fått 218 omdömen med ett betyg på 4.8. Amanda Fåglum har haft 30 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

218 omdömen om Amanda Fåglum

Sedan starten hos Reco 2017
Hanne J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Amanda Fåglum en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Stafsinge

En väldigt serviceinriktad, pedagogisk och genuint trevlig person som har varit lätt att få hjälp av hela processen. Jättenöjd med Amanda som mäklare!

Filip R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Amanda Fåglum en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Stafsinge

Amanda är väldigt trevlig och lätt att prata med. Hon har bra svar på de flesta frågorna. Detta är andra gången jag har haft Amanda som mäklare, både som köpare och säljare. Väldigt nöjd.

Bengt Olof L
Centrum

Amanda är en mycket engagerad och målinriktad person.Lättsam att ha och göra med på ett personligt sätt.Kan utan tvekan sitt gebit.Gjorde en professionell visning av lägenheten som vi var intresserad av. Vi fick ett snabbt avslut som vi är mycket nöjda med.

Mona S
Centrum

Mycket trevlig, kunnig och Amanda gjorde så affären blev så bra som möjligt för oss. Tack för all hjälp 🤩

Ann I
Centrum

Är mycket nöjd. Mycket trevlig,kunnig. Man kände att Amanda var mån om oss säljare.

Jarmo K
Köpte sitt hus med hjälp av Amanda Fåglum en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Olofsbo

Amanda tog emot oss på visningen, och förklarade allt vi ville veta. Även under budgivningen höll hon ett högt engagemang, likaså ända till kontraktsskrivningen.

Leif H
Köpte sitt hus med hjälp av Amanda Fåglum en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Fegen

Jag fick ett proffesionellt och vänligt bemötande. Det märktes att Amanda anstränger sig för att det skall bli bra för både köpare och säljare. Kort sagt, det funkade finfint.

Ann-Christin P
Olofsbo

Tydlig, lugn, trevlig, vänlig

Karl Peter L
Gällared

Kunnig, trevlig och visar verkligen intresse för att både säljaren och köparen

Micaela I
Gällared

Vi är så glada att ha haft med Amanda på våran sälja/köpa resa! Hon är en fantastiskt trevlig go och glad människa. Dessutom otroligt proffsig och duktig! Rekommenderar!