Trevligt bemötande, punktlig, tar sig tid att svara på frågor oavsett fråga. Skyndade på processen på ett väldigt bra sätt för både oss och säljare.
Anton Andersson
Anton Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Falkenberg
.Anton Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2023-03. Anton Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 99 omdömen med ett betyg på 4.8. Anton Andersson har haft 28 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
99 omdömen om Anton Andersson
En driven, lyhörd, smidig och aktiv mäklare. Probably the best in Falkenberg.
Väldigt trevlig person. Efter lite omständigheter med besiktningen så löste sig allt tillslut.
Anton var snabb på att svara, var enkel, saklig och trevlig att att ha att göra med.
Anton är en grym mäklare – professionell, tydlig och väldigt enkel att ha att göra med. Han är snabb på återkoppling och inger ett stort förtroende, vilket gör att man känner sig trygg genom hela processen. Rekommenderas varmt.
Trevlig, tillmötesgående och transparent.
En mäklare m lokal kännedom, personlig service och engagemang som har guidat mig genom hela försäljningen och det har känts tryggt o bra. Mvh Anita Lorentzon
Otroligt snabb respons, nästan i Schumacher-klass. Alltid trevlig, professionell och med en härlig humor som gör hela processen både smidig och rolig. /Daniel
Anton fick oss att känna oss trygga hela vägen igenom vår försäljning av vår fastighet. Väldigt bra på att återkoppla till oss genom hela försäljningen. Rekommenderar verkligen 🌟
Superenkelt och personlig bemötande.