Anton fick oss att känna oss trygga hela vägen igenom vår försäljning av vår fastighet. Väldigt bra på att återkoppla till oss genom hela försäljningen. Rekommenderar verkligen 🌟
Anton Andersson
Anton Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Falkenberg
.Anton Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2023-03. Anton Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 91 omdömen med ett betyg på 4.8. Anton Andersson har haft 33 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
91 omdömen om Anton Andersson
Superenkelt och personlig bemötande.
Superbra! Anton var till stor hjälp under hela processen och fick oss att känna stor trygghet i vårt första husköp! Förstående, tillgänglig och väldigt trevlig!
Riktig legendarisk mäklare!!!!
Han klarade av mäkleriet med bravur. Trevlig, lätt att nå och var en god samtalspartner vid olika tillfällen. Säker och erfaren.
Tydlig och lätt att nå vid frågor och synpunkter.
Anton var engagerad, professionell, glad och positiv.
bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra
Mycket trevlig och proffisionell, tydlig i sin kommunikation och ödmjuk. Kan varmt rekommendera som mäklare.
Bra bemötande och kunnig på sitt jobb vilket gjorde det till en smidig affär! Kan rekommendera Anton!