Jag har ingen större erfarenhet av att sälja fastigheter, men mitt intryck av Sargon Yelda är att han är mycket driven och arbetar aktivt med de intressenter som är intresserade av objektet i fråga. Dessutom är han mycket noga med att hålla sina klienter uppdaterade om vad som händer. Jag kan inte säga annat än att jag varit väl omhändertagen i denna ganska stressande process som en försäljning av ens hem innebär.
Sargon Yelda
Sargon Yelda är mäklare på Fastighetsbyrån Gamlestaden
.Sargon Yelda har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Sargon Yelda har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-11 och har fått 45 omdömen med ett betyg på 4.8. Sargon Yelda har haft 17 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-09 - 2026-03
45 omdömen om Sargon Yelda
Mitt första bostadsköp är nu i hamn, och jag kunde inte ha önskat mig en bättre mäklare än Sargon Yelda. Från första kontakten till sista signaturen har han skapat en trygg, tydlig och genuint positiv resa. Han guidar inte bara genom processen – han styr upp den. Med stenkoll på huset, lägenheten, området och allt däremellan lyckades han göra något så stressigt som ett bostadsköp till en nästan orimligt trygg upplevelse. Kort sagt: Sargon levererade långt över förväntan och gjorde hela resan både enklare och smartare än...
Trevlig, kunnig och hjälpsam. Kan varmt rekommenderas.
Bra bemötande, driven och tydlig i sin kommunikation. Hade inga direkta förväntningar i början, Jag ville sälja lägenheten på bästa snabbaste sätt. Det blev hur bra som helst. Mycket över förväntan. Kanobra mäklare, rekommenderas varmt
Sargon löste en snabb och smidig affär. Han är lösningsorienterad och har svarat på alla mina frågor och förklarat saker på ett bra sätt.
Mycket trevlig och bemötande. Enkel att ha diskussioner och samtal med och en som vill bidra till en smidig och värdefull affär för båda parter. Rekommenderar starkt som mäklare.
Fantastisk kille, mycket trevlig o hjälpsam, höll mig uppdaterad hela vägen, uppsagde detta super mycket
Mycket trevligt bemötande och professionell! Fick bra och snabb hjälp, samtidigt som man fick ta allting i sin egen takt. Mycket nöjd.
Sargon har varit väldigt professionell, trevlig och noggrann att ha att göra med under hela processen. Kan starkt rekommendera Sargon för framtida affärer.
Engagerad, ansvarstagande och tillgänglig mäklare.