Khaibar Khisrawi

Khaibar Khisrawi

Khaibar Khisrawi är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen

Khaibar Khisrawi har varit registrerad mäklare sedan 2023-02. Khaibar Khisrawi har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-05 och har fått 73 omdömen med ett betyg på 5.0. Khaibar Khisrawi har haft 38 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

73 omdömen om Khaibar Khisrawi

Sedan starten hos Reco 2024
Mikael J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Khaibar Khisrawi en del av Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Hisings Backa

Han är trevlig och gjorde allt för att få lägenheten såld.

Tamrat U
Köpte sin lägenhet med hjälp av Khaibar Khisrawi en del av Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Hisings Backa

Väldigt professionell mäklare och löste affären på bästa möjliga sätt.

Bo B
Länsmansgården

Tillmötesgående, kunnig. Känner mig trygg med honom. Försäljningen av min bostad blev en positiv upplevelse.

Nadeem K
Hisings Backa

När vi träffades Khaibar Khisrawi vi kände att han är en bra mäklare så vill vi att han ska sälja min lägenhet han försöket göra det bästa och han gjorde det han sålde min lägenhet jag är glad att jag valde honom.

Blenda G
Hisings Backa

Jätte nöjd!! Han gjorde allt så mycket lättare och gav mig som kund en bra upplevelse vid min första bostadsköp

Ronny P
Sålde sitt hus med hjälp av Khaibar Khisrawi en del av Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Hisings Kärra

Mycket kompetent och trevlig mäklare!

Andrea H
Köpte sitt hus med hjälp av Khaibar Khisrawi en del av Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Hisings Kärra

Jag tyckte han var trevlig och kunde sin sak. :)

Sebastian L
Hisings Backa

Mycket nöjd med Khaibar som hjälpte oss att sälja våran lägenhet snabbt och smidigt.

Linuz A
Hisings Kärra

En mäklare som inte är alldeles för på när man går på visningen, hade väldigt bra koll när man ställde frågor 😄

Selma E
Hisings Backa

Vi hade försökt sälja vår bostadsrätt i 8-9 månader utan lycka. Vi blev då tipsade om Khaibar på fastighetsbyrån och kontaktade honom. Han lyckades då sälja vår bostadsrätt på 3 veckor!! Vi är otroligt nöjda med Khaibar, så proffsig, trevlig och har ett stort nätverk! Vi rekommenderar honom starkt!!