En trevlig mäklare som återkom snabbt på dom frågor vi hade som gällde lägenheten innan vi bestämt oss👍
Ola Olsson Possfelt
Ola Olsson Possfelt är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
.Ola Olsson Possfelt har varit registrerad mäklare sedan 2015-07. Ola Olsson Possfelt har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 66 omdömen med ett betyg på 4.9. Ola Olsson Possfelt har haft 21 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
66 omdömen om Ola Olsson Possfelt
Har nyligen sålt vårt radhus och har varit väldigt nöjd med Ola som vår mäklare. Han är lugn, kompetent, trygg och kan svara på frågor som gör att man som säljare inte stressar upp sig i en försäljning.
Ola har alltid ett mycket bra bemötande, förklarar och ger svar på frågor. Är mycket nöjd med allt gällande försäljningen. Kan verkligen rekommendera Ola. Toppen mäklare!
Vi är jättenöjda med Olas insats när vi sålde vårt radhus. Han har varit rak och tydlig i kommunikationen och hållit oss säljare väl uppdaterade under hela processen. Han är en driven och engagerad mäklare och trots en svår marknad gjorde han allt för att göra oss nöjda. Vi rekommenderar Ola varmt!
Mycket bra hjälper till med allt kan verkligen rekommendera Ola
Positiv , enkel och lätt att ha.och göra med
Mycket bra bemötande, tillgänglig, lyhörd vid frågor, bra på att förklara. Lugn och harmonisk! Hör av sig snabbt tillbaka vid frågor. Jätte nöjd med Ola!
Vi kunde inte varit mer nöjda med Ola som mäklare! Han vägledde oss på ett utmärkt sätt genom vår första bostadsförsäljning och guidade oss även i vårt husköp. Ola är trevlig, kompetent och vi skulle rekommendera honom som mäklare till alla vi känner.
Ola är en omsorgfull mäklare som följer upp och lyssnar på spekulanten. Han kommer med goda råd och ser till att affären blir så smidig som möjligt. Överträffande mina förväntningar.
Gick smidigt hela vägen. Mycket nöjd.