Ola Olsson Possfelt
Ola Olsson Possfelt är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
.Ola Olsson Possfelt har varit registrerad mäklare sedan 2015-07. Ola Olsson Possfelt har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 57 omdömen med ett betyg på 4.9. Ola Olsson Possfelt har haft 34 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
57 omdömen om Ola Olsson Possfelt
Sedan starten hos Reco 2019
sålde sin lägenhet med hjälp av Ola Olsson Possfelt en del av Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Gick smidigt hela vägen. Mycket nöjd.
köpte sin lägenhet med hjälp av Ola Olsson Possfelt en del av Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Han var social och hjälpta mig att känner bekväm med min första gång att köpa en lägenhet. Han stöda processen för en snabbt slutning och överenskommelse mellan jag och säljaren. Han tog tid att gå genom det helt avtal med mig och var ärlig och tydlig med information och svar.
Ola var enkel att ha att göra med. Trots en tuff marknad när jag sålde fick jag relativt bra betalt och mäklaren löste en smidig affär trots en lite strulig köpare.
Mycket sympatisk. Bra underlag och bra svar på frågor. Skönt stil som skapar förtroende.
Undrar människa och bästa mäklare som kan sitt jobb.
Väldigt bra bemötande och smidig affär
Rekommenderar starkt, vi är jättenöjda med mäklaren Ola
Jag är jättenöjd med mäklaren, rekommenderar verkligen
Tydlig bra
Affärsmässig
Levererar enligt löften
Trevlig lätt att samtal med -
Ola interrupted his vacation to have an earlier viewing of the apartment, which I appreciated greatly. He is very nice and professional and made sure I understood everything I was signing. He also has an open and international mindset.
I highly recommend Ola as mäklare.