Trevligt bemötande, snabba svar och köpet har fungerat smidigt.
Khaibar Khisrawi
Khaibar Khisrawi är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
.Khaibar Khisrawi har varit registrerad mäklare sedan 2023-02. Khaibar Khisrawi har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-05 och har fått 109 omdömen med ett betyg på 4.9. Khaibar Khisrawi har haft 44 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
109 omdömen om Khaibar Khisrawi
Trevlig, kunnig, tillmötesgående och äkta!
Jag är väldigt nöjd med Khaibar och hans jobb! Han hanterade hela bostadsaffären professionellt och engagerat, och arbetade hårt för att nå ett bra resultat. Jag uppskattade särskilt hans tillgänglighet och engagemang genom hela affären.
Vi blev vänligt och professionellt bemött av mäklaren Vi fick adekvat information hur vi ska gå tillväga att tömma lägenheten och bra tips i andra beslut angående affären Vi fick det stödet vi behövde och mäklaren var lyhörd och respektfull mot oss! Mycket nöjd Mvh Reino Soudunsaari och gode mannen, Rita Gustafsson
Jag tycker Khaibar Khisrawi har varit mycket professionell och tillmötesgående. Affären gick enkelt och smidigt.
Jag är otroligt nöjd över att ha haft Khaibar som mäklare vid mitt köp. Khaibar har visat en exemplarisk professionalitet i sitt yrke som mäklare. Han har varit väldigt trevlig och väl bemötande under hela resans gång. Jag har aldrig fått känslan av att något är otydligt på något vis, han svarade på alla sorters funderingar med både exakthet och kvickhet. Han var dessutom tillgänglig under hela processen, även (vad jag misstänker är) utanför kontorstid. Allt som allt så upplever jag Khaibar till att vara en ärlig och genuin mäklare, en jag starkt hade rekommenderat!
Har varit tillmötesgående och tydlig i kontakten. Har återkommit snabbt med respons utifrån mina frågor!
Mäklaren har varit mycket lyhörd och gjort ett mycket bra arbete med att sälja lägenheten, både snabbt och välorganiserat.
Khaibar har varit en stjärna från visning till köp av vår drömlägenhet! Han är lyhörd och snabb på att återkoppla, vad det än gäller. Vi är glada över att han varit mäklaren vi köpt igenom. Vi rekommenderar honom varmt!
Det är inte mäklarens fel att bostadsmarknaden sett ut som den gör under det år jag försökt sälja lägenheten och att vinsten inte blev den jag hoppats på. Jag är mest less på hela processen. Mäklaren gjorde ett förväntat bra jobb och jag är ändå glad att det blev affär.