Lätt att prata med, tillgängligheten och guidade igenom från att se objektet till att köpa det på ett sätt som gör det rimligt att förstå.
Lisa Johansson
Lisa Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
.Lisa Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Lisa Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 211 omdömen med ett betyg på 4.9. Lisa Johansson har haft 41 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2025-09 - 2026-08
211 omdömen om Lisa Johansson
Profesjonel, informativ og effektiv
Super nöjda med Lisa som vår mäklare! Engagerad och lätt att ha kontakt med genom hela processen. Kan varmt rekommendera :)
En hjälpsam tjej som ger snabb återkoppling!
Lisa is really experienced, transparent, polite and careful about each detail. I felt that I could trust her since the first meeting and she was able to help us to sell our apartment in a fair price and in a really short time. I would recommend her to anyone that wants to sell or buy in Hisingen.
Är väldigt bra att prata med och är ofta tillgänglig, vilket hjälper mycket med försäljning.
Väldigt service minded. Lätt att få kontakt med. Mycket trevliga och hjälpsamma.
Fantastiskt bra och välorienterad i orådet samt tillmötesgående vid alla frågor vi haft samt lösnings orienterad för att skriva kontrakt mm.
Trevlig, informativ, angelägen, hjälpsam
Lisa är proffesionell, lyhörd och kunnig. Vi är supernöjda att vi valde Lisa som mäklare.