Hon är envis som tusan och bra på att hitta vägar!
Lotta Svensson
Lotta Svensson är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
.Lotta Svensson har varit registrerad mäklare sedan 2004-06. Lotta Svensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 222 omdömen med ett betyg på 4.7. Lotta Svensson har haft 26 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
222 omdömen om Lotta Svensson
snabb service, professionell!!
Visste att jag valde rätt person för jobbet, inget lätt jobb men hon löste detta helt perfekt
Trevlig och proffsig. Hjälper gärna till och finns tillgänglig när man behöver de
First of all, I am very thankful for Lotta’s efforts. I experienced long-term emotional abuse in my marriage, and my ex-wife made many false claims that made the selling process much more difficult. I am truly sorry that Lotta had to be caught in the middle. I believe she was under tremendous pressure from both sides. I know she did her very best to complete the sale and helped us a great deal. I am deeply grateful to her for that.
Lyhörd med mycket god lokal kännedom!
Lotta har varit en trevlig, engagerad och lyhörd mäklare. Upplever dock att hon hade för många försäljningar samtidigt och att det påverkade tillgänglighet och flexibilitet. Framförallt påverkade det kommunikationen (där jag självklart var en del), så det blev missförstånd kring tillträdesdag vid försäljning. Under förutsättningarna som uppstod så hanterade Lotta denna situation väl. Vi är inte nöjda med vad vi fick för huset vilket skapat starka känslor i försäljning som tillsammans med skilsmässan påverkat allt, vilket...
Upplevde Lotta som erfaren och kunnig kring både huset och området. Tog sig tid att svara på alla våra många frågor!
Bemötandet va mycket bra. Förväntningar va att huset skulle bli sålt & det blev det & jag är nöjd. Lotta är lätt att prata med, snabb respons när man ville ha kontakt o hjälpsam 5 stjärnor av 5 möjliga.
Lotta har varit en väldigt bra, tillgänglig och tillitsfull mäklare. Vi kan starkt rekommendera henne till andra. Hon har gått igenom köpeskontraktet på ett tydligt och konkret sätt som vart enkelt att förstå.