Lotta Svensson

Lotta Svensson

Lotta Svensson är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen

Lotta Svensson har varit registrerad mäklare sedan 2004-06. Lotta Svensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 243 omdömen med ett betyg på 4.8. Lotta Svensson har haft 27 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-09 - 2026-08

243 omdömen om Lotta Svensson

Sedan starten hos Reco 2015
Antonio M
Sålde sitt hus med hjälp av Lotta Svensson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Helgered

En bra lyhörd Mäklare som alltid finns där när man behövde henne

Salko K
Hisings Backa

Profesionel, grundlig och ytterst transparent mot bägge kunder och oss som säljare.

Emira K
Hisings Backa

Att sälja ett hus är ett srort steg, men med Lotta Svensson kände vi oss helt trygga från start till mål. Hon var verkligen engagerad, från fotografering till budgivning. Informerade om allt. Hon är alltid lätt att nå, lyhörd för våra önskemål och förklarade alla moment nogrant. En fantastisk insats som vi är tacksamma för.

Robert L
Köpte sitt hus med hjälp av Lotta Svensson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Kärrdalen

Lotta är väldigt kunnig och hjälpsam. Vi har fått bra svar på alla våra frågor och ett väldigt bra och tydligt stöd genom processen hittills. Kan inte komma på något jag tycker Lotta kunde gjort bättre

Mikaela J
Kärrdalen

Lotta har varit en fröjd att samarbeta med som förstagångsköpare. Tydlig i sin kommunikation, väldigt hjälpsam och tagit sig tid att förklara vid frågor som uppstått. Rekommenderas varmt!

Beata E
Kärrdalen

Lotta är lyhörd, engagerad, fokuserad, tillgänglig och inte minst väldigt trevlig.

Svar från Lotta Svensson

Hej tack för ett fint omdöme och framför allt tack för bra samarbete. Nu får ni njuta av ert fina och vackra trädgård i höst så hörs och ses vi framåt våren igen när ni lämnar över till era köpare som jag vet längtar - vinkar som vanligt när jag kör förbi ett tag till

Ann-Charlotte G
Tolered

Med Lotta kände vi oss trygga när vårt hus skulle säljas. Lyhörd, proffsig, noga med återkoppling - rekommenderas starkt!

Svar från Lotta Svensson

Tack snälla för rekommendationen - jag hoppas ni kommer trivas i ert nya hem söder över

Lars B
Tolered

I den känslomässiga bergochdalbana som en husförsäljning innebär, styrde Lotta entusiastiskt, realistiskt och väldigt professionellt processen i hamn. Vid kontraktsskrivning var alla berörda parter mycket glada. Bästa betyg!

Svar från Lotta Svensson

Tack snälla för det fina omdömet - alltid skönt när en affär går i lås snabbt och enkelt - hade dock inte haft något emot att få ha lite fler visningar och kunnat njuta av ert fina hem

Peter J
Kärrdalen

Trygg och erfaren mäklare utan att vara påstridig som en del är. Trevligt bemötande

Svar från Lotta Svensson

Tack Peter - så trevligt att både få förmedla ert nya hem men också hitta köpare till ert fina radhus - vi ses isamband med tillträdet och så blir vi ju nästan grannar

Ingrid F
Kärrdalen

Lotta är en väldigt härlig person och väldigt engagerad och trygg mäklare. Hon har hela tiden varit otroligt smidig i kontakter, flexibel och svarat på våra frågor direkt. Rekommenderar starkt Lotta!

Svar från Lotta Svensson

Tack Ingrid. - det var ett nöje att få hjälpa er även vid försäljningen - jag hoppas att Kärrdalen gjort er gott och att ni nu landar i era nygamla kvarter