Med Lotta kände vi oss trygga när vårt hus skulle säljas. Lyhörd, proffsig, noga med återkoppling - rekommenderas starkt!
Lotta Svensson
Lotta Svensson är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
.Lotta Svensson har varit registrerad mäklare sedan 2004-06. Lotta Svensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 237 omdömen med ett betyg på 4.8. Lotta Svensson har haft 22 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
237 omdömen om Lotta Svensson
I den känslomässiga bergochdalbana som en husförsäljning innebär, styrde Lotta entusiastiskt, realistiskt och väldigt professionellt processen i hamn. Vid kontraktsskrivning var alla berörda parter mycket glada. Bästa betyg!
Trygg och erfaren mäklare utan att vara påstridig som en del är. Trevligt bemötande
Lotta är en väldigt härlig person och väldigt engagerad och trygg mäklare. Hon har hela tiden varit otroligt smidig i kontakter, flexibel och svarat på våra frågor direkt. Rekommenderar starkt Lotta!
Lotta Svensson är väldigt professionell och gjorde hela affären smidig och enkel. Jag kände mig trygg genom hela processen och uppskattade hennes engagemang och tydliga kommunikation.
Fantastisk mäklare med mycket professionalism och engagem. Tydlig kommunikation genom hela processen och alltid tillgänglig för frågor. Jag är väldigt nöjd med hjälpen och kan varmt rekommendera henne!
Tack - ett bra samarbete är alltid en förutsättning - i ert fall är jag extra tacksam för förtroendet
Lotta Svensson är allt man kan önska sig av en fastighetsmäklare . Genom sin långvariga kompetens, professionalism och engagemang Fick hon igenom en lyckad försäljning där både säljare och köpare kände sig trygga.
Tack för ett fint omdöme och ert förtroende över tid. Som jag sa från början jag har tålamod och tid vilket lönade sig - ses snart igen i samband med tillträdet
Mäklarens bemötande kändes personligt och hon var mån om att ta tillvara våra intressen som säljare, vi fick även goda råd inför styling, fotografering och försäljning. Hon höll god kontakt i samband med budgivningen och gav oss löpande uppdateringar. Det var också lätt att kontakta henne när det fanns behov.
Tack för ett fint omdöme och ert förtroende. Ett väl fungerande samarbete är den bästa grunden och en viktig förutsättning för ett lyckat resultat
Jätte trevlig och tillmötesgående. Bra med information och lätt att prata med och få kontakt med. Ger ett lugnt och stabilt intryck vilket för oss som första gångs köpare satte otroligt mycket värde på.
Hej Emelie och tack för ett värmande omdöme. Jag är imponerad över att ni valde att slå till på en av de första om det nu inte var första bostaden ni tittade på - det är ovanligt och beundransvärt. Ser fram emot att få träffas när det är dags att ta emot nycklarna till er första gemnsamma bostad
Har inte något att anmärka på. Lotta svarade på alla våra frågor och kollade gärna upp om det var något hon visste. Var bra medlare mellan oss och säljaren. Jordnära, kunnig och trevlig.
Hej Tobias - tack för ditt omdöme.Min ambition är alltid att se till att ni som köpare har svar på alla frågor och känner er trygga inför budgivning/kontraktskrivning - härligt att läsa att det var så även ni upplevde processen - vi ses igen när det är dags för att få nycklarna till er framtida bostad.