mycket snäll och hjälpsam person
Nahom Aftework
Nahom Aftework är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
.Nahom Aftework har varit registrerad mäklare sedan 2024-03. Nahom Aftework har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-09 och har fått 19 omdömen med ett betyg på 4.7. Nahom Aftework har haft 14 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-01
19 omdömen om Nahom Aftework
Han är jätte trevlig och har bra bemötande faktiskt! Han är glad och seriös person Mvh Mahdi
Professionell och väldigt trevlig, väljer honom igen vid försäljning.
Vi har haft flera mäklare tidigare, men Nahom har verkligen överträffat våra förväntningar. Genom hela försäljningen kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Han är tillgänglig, genuin och lugn, vilket skapade ett stort förtroende hos oss. Kommunikationen fungerade perfekt – vi fick alltid snabb och tydlig återkoppling, vilket gjorde processen både smidig och stressfri. Nahom var engagerad från start till mål och man märker verkligen att han bryr sig om både säljare och köpare. För oss är Nahom numera det självklara...
Nahom var professionell, lyhörd och engagerad genom hela processen. Rekommenderas varmt.
Väldigt trevligt bemötande. Proffsigt genomförande av försäljningen som gick mycket snabbare än förväntat.
Otroligt driven, proffsig och lyhörd mäklare. Väldigt bra personlighet och lyssnade in våra önskemål vid försäljningen.
Proffsig och kunnig mäklare, tack!
Nahom tog sig tid för två privata visningar efter jag kontaktat honom. Allt gick smidigt från budgivning,till kontakt med säljarna och till kontraktskrivning. Allt enligt mitt önskemål. Tusen tack för fin hjälp och lycka till i framtiden ⭐️
Tog till sig våra synpunkter o genomförde affären tillpunkt o pricka, dessutom snabbt!