Nahom Aftework

Nahom Aftework

Nahom Aftework är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen

Nahom Aftework har varit registrerad mäklare sedan 2024-03. Nahom Aftework har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-09 och har fått 15 omdömen med ett betyg på 4.7. Nahom Aftework har haft 11 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2025-11

15 omdömen om Nahom Aftework

Milos A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nahom Aftework en del av Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Hisings Backa

Nahom var professionell, lyhörd och engagerad genom hela processen. Rekommenderas varmt.

Christina E
Hisings Backa

Väldigt trevligt bemötande. Proffsigt genomförande av försäljningen som gick mycket snabbare än förväntat.

John Fabian S
Centrala Hisingen

Otroligt driven, proffsig och lyhörd mäklare. Väldigt bra personlighet och lyssnade in våra önskemål vid försäljningen.

Robin G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nahom Aftework en del av Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Centrala Hisingen

Proffsig och kunnig mäklare, tack!

Annika L
Tuve

Nahom tog sig tid för två privata visningar efter jag kontaktat honom. Allt gick smidigt från budgivning,till kontakt med säljarna och till kontraktskrivning. Allt enligt mitt önskemål. Tusen tack för fin hjälp och lycka till i framtiden ⭐️

Kristian S
Hisings Backa

Tog till sig våra synpunkter o genomförde affären tillpunkt o pricka, dessutom snabbt!

Britt-Inger N

Lyhörd. God service. Han är vänlig

Rawan K
Tuve

Nahom var inte bara en mäklare – han var ett tryggt stöd genom hela försäljningsprocessen. Från första mötet kändes han genuin, jordnära och engagerad. Han höll alltid vad han lovade och levererade ett professionellt bemötande från start till mål. Försäljningen gick snabbt och smidigt tack vare hans kompetens och tydliga kommunikation. Vi kan varmt rekommendera Nahom till alla som vill ha en pålitlig och driven mäklare. 🌟

Rami A
Tuve

Fantastisk mäklare som överträffade våra förväntningar! Nahom var alltid tillgänglig, lyhörd och tydlig i sin kommunikation. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Mahmoud A
Hisings Backa

Han är noggrann, effektiv i sitt arbete, tillgänglig med en god bemötande.