Teberia Budak

Teberia Budak

Teberia Budak är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen

Teberia Budak har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Teberia Budak har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 199 omdömen med ett betyg på 4.9. Teberia Budak har haft 45 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

199 omdömen om Teberia Budak

Sedan starten hos Reco 2022
Åsa B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Teberia Budak en del av Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen

Trevlig. Påläst, lyhörd och skojfrisk

Stina S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Teberia Budak en del av Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Övre Eriksberg

Tiberia är otroligt trevlig, kunnig och tillmötesgående. Hon är lätt att kommunicera med och har alltid lyssnat på mina önskemål och funderingar! Rekommenderar henne !

Mohsen A
Tuve

Jag vill gärna tacka Teberia Budak för ett fantastiskt arbete under köpet av min bostad. Teberia var professionell, engagerad och mycket hjälpsam genom hela processen. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen från början till slut. Jag kan varmt rekommendera Teberia till alla som letar efter en pålitlig och kompetent mäklare.

Nahid H
Tuve

Tibria är en väldigt duktig och smart mäklare. Hon var mycket effektiv och vi skrev kontraktet snabbt tillsammans med henne. Hon ordnade köpekontraktet för bostaden väldigt snabbt och professionellt. Vi är mycket nöjda med henne. Hon är både smart och kunnig, och dessutom väldigt trevlig. Tack för ett fantastiskt arbete!

Josefin De B
Tuve

Teberia är en fantastisk mäklare på alla sätt. Lyhörd, inlyssnande, snabb och smidig dialog och tillgänglig när som man behöver! Mycket kunnig och väldigt enkel att samarbeta med på alla sätt och vis . Rekommenderar henne å det varmaste 🙏

Peter S
Tuve

Hon uppfylld mina önskemål fick den bostad jag önska, Tack så mycket

Edina H
Sålde sitt hus med hjälp av Teberia Budak en del av Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Biskopsgården

Bästa mäklaren som jag hade. Jag kan bara säga att hon alltid svara allt som jag frågar henne. Hon är en stjärna

Marcus David B
Köpte sitt hus med hjälp av Teberia Budak en del av Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Biskopsgården

Väldigt trevlig och engagerad!

Jonathan W
Tuve

Trots trög marknad guidade hon oss hela vägen i mål med ett supertrevligt, oerhört professionellt och positivt bemötande. Alltid proaktiv och hörde av sig, jag behövde aldrig vara den som hörde av mig för att fråga om saker. Rekommenderas varmt!

Alva Linnéa A
Tuve

Jättetrevlig. Allt har gått väldigt smidigt och vi är jättenöjda!