Jörgen Laurenius

Jörgen Laurenius

Jörgen Laurenius är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö

Jörgen Laurenius har varit registrerad mäklare sedan 1984-09. Jörgen Laurenius har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-11 och har fått 141 omdömen med ett betyg på 4.8. Jörgen Laurenius har haft 21 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

141 omdömen om Jörgen Laurenius

Sedan starten hos Reco 2015
Mårten B
Sålde sitt hus med hjälp av Jörgen Laurenius en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Bohus - Björkö

Seriös, kunnig, stor erfarenhete av området och trevligt bemötande.

Monica S
Köpte sitt hus med hjälp av Jörgen Laurenius en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Hönö

Vi har blivit väl bemötta och har stort förtroende för Jörgen som är en erfaren mäklare. Det har varit en unik situation då vi köpt ett hus och ägaren till det huset har köpt vårt hus. Jörgen har varit en bra mellanhand och vi har haft mycket bra kommunikation. Affären är ännu inte genomförd men vi hoppas på ett fortsatt gott samarbete.

Kenth L
Säve

Jörgen är tydlig, transparent och professionell! Vi fick bra vägledning i en fastighetsaffär som av olika anledningar var lite annorlunda och krånglig. Vi kan varmt rekommendera Jörgen som mäklare.

Jan Erik F
Källö-knippla

Mycket bra mäklare. Gjorde det vi ville. Väldigt kunnig, vid en något besvärlig tid för husförsäljning.

Michael B
Hönö

Vänlig, kompetent och erfaren mäklare som verkligen försöker skapa win-win situationer för både säljare och köpare. Lyssnar på frågor och har svaren. Utmärkt!

Ann-Sofie T
Hönö

För angelägen om att stänga affären och mäklaren företrädde köparna i huvudpart. Fick inte det stödet jag hoppats på genom affären

Lars E
Hälsö

Som jag ville bli bemött. Få den hjälp jag behövde. Detta stämde. Mycket bra.

Karin E
Öckerö

Tydlig och snabb kommunikation

Peter L
Öckerö

Trevlig, ärlig och erfaren mäklare som kan sina saker

Felicia F
Torslanda - Hjuvik Dalen

Jörgen gav ett mycket professionellt intryck och var lugn och tillgänglig under hela processen. Det kändes tryggt och stabilt och han var väl påläst om objektet och området.