Trevligt och professionellt bemötande. Kändes som hon jobbade för både säljaren och oss, köparens bästa, vilket är uppskattat.
Maria Lundgren Höij
Maria Lundgren Höij är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
.Maria Lundgren Höij har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Maria Lundgren Höij har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-11 och har fått 246 omdömen med ett betyg på 4.8. Maria Lundgren Höij har haft 19 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
246 omdömen om Maria Lundgren Höij
Professionell, hjälpsam och god marknadskunskap
Vi är mycket nöjda med Maria! Genom hela processen blev vi bemötta med ett tryggt, professionellt och varmt omhändertagande. Engagerad, kunnig och alltid tillgänglig för frågor.
Maria är kompetent, trygg och högst professionell. Tydlig och hjälpsam. Vi är mycket nöjda av att vi har förmånen att Maria ansvarar för fastigheten vi nu köper. Rekommenderas varmt.
Verkligen inlyssnande och professionell, men på ett personligt plan. Engagerad och ser dig, både köpare och säljare ur ett personligt perspektiv. Kan verkligen rekommendera Maria !
Vi har köpt ett hus som Maria var mäklare på. Vi har innan det haft kontakt med Maria på flera andra hus som har varit på marknaden. Maria har alltid gjort ett väldigt bra jobb, med vänligt bemötande och alltid väldigt påläst om vad som gäller för varje specifikt hus.
Jag har bara positivt att säga om Maria! Från första mötet till kontraktsskrivning har hon varit behjälplig på alla sätt! Hon gav förslag på åtgärder vi kunde göra på huset innan försäljningen. Hjälpte till med tips på hur vi kunde styla inför fotografering mm Hon svarade snabbt på SMS och Mail, vi hade även bra telefonkontakt. Vi sålde vårt hus på förhand! Vill ni ha en duktig och engagerad mäklare så ska ni välja Maria!
Vi är väldigt nöjda med Maria! Tillmötesgående, professionell, ett stort engagemang och alltid snabb på att svara frågor. Det märks verkligen när en mäklare bryr sig om sina kunder och gör det lilla extra. Vi kan varmt rekommendera Maria!
Maria är en fantastisk mäklare! Vi har både köpt ett hus och sålt vårt nuvarande hus med hjälp av Maria. Hon lyckas hela vägen balansera sitt uppdrag, dels genom ett professionellt genomförande av köp- och säljprocessen från början till slut, dels genom ett personligt och varmt bemötande genom hela processen. Maria är ärlig och sanningsenlig och hon är mån om att både köpare och säljare ska bli nöjda. Hon är inlyssnande, klok och ger trovärdiga och goda råd. Maria är lätt att nå via telefon/mail och hon svarar alltid utförligt...
Maria var mycket professionell och trevlig.