Sandra Fjällström

Sandra Fjällström

Sandra Fjällström är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö

Sandra Fjällström har varit registrerad mäklare sedan 2020-03. Sandra Fjällström har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-08 och har fått 156 omdömen med ett betyg på 4.9. Sandra Fjällström har haft 38 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

156 omdömen om Sandra Fjällström

Sedan starten hos Reco 2020
Lisa H
Köpte sitt hus med hjälp av Sandra Fjällström en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö

Sandra var lyhörd vad vi sökte, lätt att få kontakt med och snabb återkoppling. Vid köp av fastigheten var hon mycket bra på att gå igenom köpekontraktet och möjlighet att ställa frågor och få bra svar, mycket kunnig och ödmjuk.

Svar från Sandra Fjällström

Tack snälla! Så roligt att ni efter mycket visningar äntligen hittade ert radhus! Det kommer blir SÅ bra, ser fram emot att följa renoveringen:)

Annika H
Sålde sitt hus med hjälp av Sandra Fjällström en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö

Sandra kunde inte vara bättre. Hon är tydlig och mycket kundfokuserad! Lugn och sansad, och lätt att få kontakt med. Är mycket nöjd!! Rekommenderas varmt!

Birte J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Fjällström en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Torslanda - Lilleby

Sandra har varit jättebra hela tiden, både personlig och väldigt kunnig. Ett utmärkt val av mäklare :)

Svar från Sandra Fjällström

Tack Birte, uppskattar att du tog dig tid att lämna omdöme. Vi har haft ett fint samarbete, njut av havet och Koster nu:)

Niklas B
Torslanda - Amhult

Tack Sandra som skötte köpet exemplariskt. God dialog från början och trygghet i samband med kontraktsskrivningen

Svar från Sandra Fjällström

Tack snälla Niklas, så glad att du har hittat till ditt nya hem. Det kommer bli så bra!!!

Leif J
Torslanda - Lilleby

Sandra är ett säkert och tryggt (kompetent) kort inför (och under) försäljningen. Med andra ord: saklig, konkret, strukturerad och påläst, inget tjafs :) Därtill socialt kompetent samt återkopplar hela tiden om läget, tider mm. Vi kan varmt rekommendera Sandra som mäklare. Stort tack!

Svar från Sandra Fjällström

Tusen tack! Tack för ett långt och gott samarbete tillsammans:)

Maria L
Öckerö

En engagerad och trevlig mäklare med fokus på att göra kunden nöjd.

Svar från Sandra Fjällström

Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Så glad för att allt gick bra för er. Nu väntar en ny bostad:)

Eva E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Fjällström en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Torslanda - Centralt

Otroligt fin omtänksam och hjälpsam. Så tacksam och glad för all hjälp och stöttning jag fått vid köp av bostad <3

Svar från Sandra Fjällström

Tack snälla för fina ord. Uppskattar de mycket. Så glad för er skull!

Angelica S
Torslanda - Amhult

Vi anlitade Sandra för att sälja vårt bostadsrättsradhus i Torslanda, och vi är supernöjda med hela processen. Vi kom först i kontakt med henne när vi köpte radhuset, och redan då fick vi ett väldigt gott intryck – hon var professionell, trevlig och kunnig. Under försäljningen var Sandra alltid tillgänglig och snabb på att återkoppla, vilket gjorde att vi kände oss trygga och välinformerade hela vägen. Hon var engagerad och påläst både om vår bostad och området, och försäljningen gick snabbt och smidigt. Det vi uppskattade...

Svar från Sandra Fjällström

Tack snälla för att du tog dig tid att lämna omdöme, uppskattas mycket! Så glad att jag fick hjälpa er med försäljningen, nu hoppas jag verkligen att vi hittar drömhuset till er också så vi kan fortsätta bostadsresan:)

Anna H
Hönö

Mycket tillmötesgående och omtänksam.

Svar från Sandra Fjällström

Tack Anna! Så roligt att ni har hittat ett eget hem på Hönö:)

Johan R
Hönö

Sandra va väldigt påläst, löste de frågor jag hade på ett snabbt sätt oavsett tid på dygn och dag. Väldigt proffsig i sin approach. Högsta betyg.

Svar från Sandra Fjällström

Så glad jag blir för ditt omdöme- Tack! Så roligt att jag fick hjälpa dig att hitta " hem". Du kommer trivas så bra:)