Josephine Strandfors

Josephine Strandfors

Josephine Strandfors är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Väster

Josephine Strandfors har varit registrerad mäklare sedan 2023-03. Josephine Strandfors har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 100 omdömen med ett betyg på 4.9. Josephine Strandfors har haft 38 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2025-11

100 omdömen om Josephine Strandfors

Sedan starten hos Reco 2023
Ylva N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Josephine Strandfors en del av Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Ruddalen

Mäklaren har bemött oss på ett både proffsigt och personligt sätt. Vi skulle gärna anlita henne igen!

Lars-Åke K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Josephine Strandfors en del av Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Högsbo

Mycket bra bemötande. Uppskattar också återkoppling och dialog under tiden som lägenheten låg ute för försäljning.

Alicia A
Högsbo

Vi är supernöjda med Josephine! Hon är otroligt hjälpsam och svarar snabbt. Vi kände oss trygga genom hela processen och kan varmt rekommendera henne till andra.

Alva O
Ruddalen

Enkel att ha att göra med. Svarar alltid i telefon eller på sms, trevlig och tydlig genom hela processen.

Tarah M

Rekommenderar verkligen Josephine!

Margaretha L
Billdal

Josephine har en glöd och skapar ett personligt bemötande. Jag köpte en lägenhet som Josephine förmedlade. Jag tyckte hon mötte både min och kundens bästa. Min upplevelse blev därför en trygg och snabb affär. Vi hade en rak dialog. Proffsigt och personlig och en väldigt fin person med ett hjärta. Min tillit är stor. Hon hjälpte även mig att få en dialog med banken. Jag lyckades få ner kostnaderna avsevärt. Så är väldigt glad att det var just Josephine som förmedlade min drömbostad. Rekommenderar!

Robert M
Billdal

Josephine får högsta betyg. Mycket serviceminded, kunnig och trevlig person som jag kommer att rekommendera andra att kontakta vid behov.

Felix E
Ruddalen

Josephine är ett riktigt proffs! Det var första gången som vi sålt en bostad och Josephine var ett viktigt stöd igenom hela processen. Påläst, erfaren och lyhörd för våra behov vilket underlättade hela processen. Jag kan verkligen rekommendera Josephine som val av mäklare!

Jerker S
Ruddalen

Påläst, korrekt, trevlig och proffsig

Lars Göte T
Ruddalen

Jag upplever att Josephine var ärlig och kunnig inom sitt område. Hon ingav ett gott intryck och var engagerad i oss som köpare. Snabb återkoppling på våra frågor och funderingar. Hon levererade och vi var trygga genom hela processen. Rekommenderar henne varmt!