Fantastisk mäklare som har bred kompetens och förmågan att samtala med säljare på ett sätt som skapar förtroende och trygghet. Proffsig på alla plan.
Andreas Ludvigsson
Andreas Ludvigsson är mäklare på Fastighetsbyrån Halmstad
.Andreas Ludvigsson har varit registrerad mäklare sedan 2016-07. Andreas Ludvigsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-09 och har fått 207 omdömen med ett betyg på 4.9. Andreas Ludvigsson har haft 19 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Jag träffar många människor i jobbet, och det är denna sociala bit som är intressant i sig. Sedan dyker det givetvis upp situationer som både kan vara glädjande och sorgsna. I vilket fall som är det möjligheten att få hjälpa mina kunder i just deras livssituation något som tillfredsställer mig i min yrkesroll.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag arbetar med kundfokus. Det hela handlar om att möta varje kunds särskilda behov oh önskemål. Lägg därtill 100% vilja och envishet så har du ett vinnande koncept. Jag jobbar tills du blir nöjd!
Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden gillar jag att aktivera mig på alla möjliga sätt. Det behöver inte nödvändigtvis röra sig om att träna, utan kan bara vara en tur på stan, en fika med goda vänner eller en match Padel. Fast det sistnämnda är förvisso en träningsform. Jag tycker kort och gott om när det händer grejer.
2024-02 - 2025-01
207 omdömen om Andreas Ludvigsson
Stort tack för de fina orden och ett bra samarbete :)
Så glad, kunnig & trevlig och har skött alla kontakter på absolut bästa vis. Vi är jättenöjda!!
Glädjande att höra, tack för fin kontakt :)
Andreas är mycket engagerad, lyhörd för våra synpunkter och förväntningar. Han är lätt att få kontakt med, svarar snabbt. Han är flexibel och ger det där "lilla extra".
Så kul att läsa. Stort tack för ett fint omdöme!
Andreas är kompetent, trevlig och lättsam Vi i har haft ett mycket gott samarbete Andreas är en perfekt mäklare
Stort tack för ett trevligt omdöme - Ett nöje att ha få hjälpa er med både huset och tomten :)
Andreas Ludvigsson har motsvarat alla våra förväntningar. Han är engagerad, proffsig och bra att rådgöra med. En mycket trevlig bekantskap.
Tack snälla för de fina orden, Dagmar!
Andreas gjorde ett utmärkt jobb – professionell, pålitlig och lyhörd. Försäljningen gick smidigt och vi kände oss trygga genom hela processen. Rekommenderas starkt.
Tack Patricia för de trevliga orden - Och för att jag fick hjälpa er att köpa en sådan drömbostad!
Andreas är toppen på alla sätt och vis! Otroligt trevlig, tillgänglig, tydlig och jordnära. Hela upplevelsen kännetecknas av god kommunikation, öppenhet och transparens. Helt ärligt hade vi inga höga förväntningar då vi upplevt att andra mäklare agerat ganska tvivelaktigt i deras bemötande gentemot oss. Andreas är raka motsatsen till våra tidigare upplevelser. Som köpare kändes hela processen oerhört trygg och seriös och vi kan utan tvekan rekommendera att ni köper/säljer er bostad med honom som er mäklare.
Vad kul med ett sådant fint omdöme, tack! Lycka till framöver i er superfina bostad!
Trevlig, professionell och bra bemötande!
Tack för de fina orden. Lycka till framöver i ert nya hus!
Kunnig och full av humor, litade på honom från dag ett. Tillgänglig och svarar snabbt på ev frågor, trevlig att bolla idéer med. Realist och optimist. Rekommenderar starkt att anlita Andreas! (Blir jag mamma igen på gamla dar å får för mig att döpa ungen blir han fadder/gudfar Det har jag sett på tv att man kan göra 😉😜)
Vilket härligt omdöme, Anne. Tack snälla för det! :) Haha, en ära att få bli gudfar isåfall!
Andreas är en väldigt duktigt och kunnig mäklare som vi kunde ha en nära och bra dialog med. Snabb på att svara och följa upp, vi är supernöjda!
Kul att ni är nöjda! Tack för ett fint samarbete 😊