Han var ganska trevlig och han var jättebra på kommunikation.
Alwin Granström Störlinge
Alwin Granström Störlinge är mäklare på Fastighetsbyrån Höga Kusten
.Alwin Granström Störlinge har varit registrerad mäklare sedan 2024-08. Alwin Granström Störlinge har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-06 och har fått 37 omdömen med ett betyg på 4.8. Alwin Granström Störlinge har haft 27 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
37 omdömen om Alwin Granström Störlinge
Alwin har varit väldigt behjälplig från dag 1 tills huset blev sålt. Jag har kunnat ringa till honom om att funderingar jag haft under hela tiden.
Alvin var en hårt arbetande mäklare med många projekt. Vi är mycket nöjd med Alvin som ofta hörde av sej om hur läget var samt att han lyssnade på våra förslag och tankar. Han fångade upp både säljare och köpare på ett mycket professionellt sätt. Vi kan varmt rekommendera Alvin till andra som går i sälg eller köp tankar.
Stort tack för omdömet Peter! Det har varit ett nöje att få arbeta tillsammans med er, och jag uppskattar verkligen ert engagemang och förtroende genom hela processen. Kul att höra att ni upplevt både kommunikationen och samarbetet som positivt. Stort tack även för rekommendationen! 🙏
Jag är mycket nöjd med Alwin, tycker han har varit trevlig, och följt upp både före och efter en visning. Han har varit tydlig med vad som gäller och kan han inte svara så hör han av sig så fort har har möjlighet.
Stort tack för de fina orden Solveig, det uppskattas verkligen! Vad roligt att höra att ni är nöjda med både kommunikationen och uppföljningen. Jag försöker alltid vara tydlig och finnas tillgänglig, så det är superkul att det märks. Tack för ett fint samarbete! 🙏
Alwin är mycket driven och otroligt trevlig. Matar ut med visningar och ger alltid återkoppling efter varje visning. Han ger sin ärliga åsikt och är lätt att få kontakt med. Är han upptagen så skriver han ett sms och ringer upp senare. Säljer inte för att bara sälja, han vill att det ska kännas bra för båda parter.
Stort tack för omdömet Tina– de uppskattas verkligen! Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom försäljningsprocessen, vi ses på tillträdet!
Alvin was very professional and was able to sell out Our property in a very efficient manner and his communication was excellent as welll. It was a pleasure working with him.
Thank you very much for your kind words Eric, I truly appreciate it! It was a pleasure working with you as well, and I’m glad I could help achieve a smooth and efficient sale. I look forward to seeing you at the handover!
Väldigt trevlig och välbemötande
Tack så mycket för de fina orden Nadia, det gläder mig verkligen! 😊Vi ses på tillträdet!
Positiv och lätt att få kontakt med och återkopplade bra. Har ett trevligt bemötande.
Tack för de fina orden Stefan, det uppskattas verkligen! Roligt att höra att ni är nöjda med kontakten – vi ses vid tillträdet den 1/7 😊
Trevlig energisk lyhörd vänlig ihärdig Han har gjort ett mycket bra jobb. Minus håller på fel lag i hockey
Stort tack för de fina orden Lasse! Jag är verkligen glad att ni är nöjda med mitt arbete. Jag hoppas att ni kommer trivas i er nya bostad! Och angående hockeylaget… ja, där har vi att diskutera vidare😉 Tack igen för förtroendet, vi ses på tillträdet!
Vi köpte lägemhet på Hovsgatan med hjälp av Alvin Han var mycket hjälpsam vänlig och professionell Vi kände stort förtroende Bästa möjliga mäklare
Stort tack för det fina omdöme Elisabet! Det gläder mig verkligen att ni kände er trygga genom hela processen och att ni uppskattade mitt arbete. Önskar er all lycka i er nya lägenhet och tveka inte att höra av er om det dyker upp frågor som jag kan hjälpa er med framöver!